Päivin Oma Plogi- Etusivu

Essi mökkikoira

Essi mökkikoira

Select Language

keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Löytöjä?


Tällä viikolla kotiutui postista aiemmin nettikirpuilta bongatut ihanuudet. Jos vähän ajan patinaa sisuksiinsa ja kylkiinsä saanutta Hirvipurkkia voi sanoa siksi. 

Yllättävän hyvässä kunnossa kuitenkin ikäisekseen,n. 80 - vuotiaaksi. Minulla on jo ennestään 1 Hirvipurkki mökillä ja sen kyljessä lukee Sokeria. Tässä uudessa on säilytetty Kauraryynejä. Toiveena olisi löytää koko sarja. Purkit on valmistanut oy G.W.S.ab. G W S
Täällä toisaalla on kuva siitä ekasta Hirvipurkista.Toinen kotiutunut Löytö on wanha Arabian valmistama lastenlautanen Lumikki. Tarvitseeko siitä sen enempää kertoa ? 

Nähdessäni tämän tuli mieleeni äitini tekemän liinan joka esitelty myös täällä aiemmin , Muistoja Lapsuudesta (70 luku),siinähän on myös Lumikki ja metsän eläimet. Lisään myöhemmin yhteiskuvan kummastakin 😊Kiitos myyjälle kun raaskit luopua lautasesta ja muistosta. Minulla se saa hyvän kodin.

Postista on odotettavissa viikolla vielä 1 Löytö, mutta siitä sitten enemmän kun on kotiutunut....Taidan olla parantumaton Kirppishamstraaja!
 Hyvää Yötä ja Good Night!

Ei kommentteja: