Päivin Oma Plogi- Etusivu

maanantai 24. maaliskuuta 2014

Blogin ulkoasun päivitystä

Tänään ajattelin päivittää vähän plogin ulkoasua tulevan kevään kunniaksi. On vähän tylsää katsella lumista maisemaa kun ulkona paistaa aurinko ja linnut laulaa.

Toivottavasti Te arvoisat mahdolliset lukijat ja katselijat pidätte muutoksesta. Koitin myös tekstin saada selvemmäksi luettavaksi ;)

Kävijämittarin mukaan 1000 kävijää ( vai onko kaikki omia käyntejä))jo rikki ja tilastojen mukaan blogissa piipahtaneita olisi mm. Yhdysvalloista ja Thaimaasta. Hmmm.Olisi kiva tietää käyttääkö kukaan tuota kääntäjää ja tajuaako kukaan tästä mitään :D Siksi koitan käyttää paljon kuvia, pelkkää tekstiä(ja varsinkin minun) olisi ikävystyttävää lukea.
Minusta on tullut ahkera kameran käyttäjä ja tykkään ottaa valokuvia. Kiitos hyvän kameran ne jopa onnistuvat?

Bloggailu jatkuu ja tunnustan pitäväni tästä. Olen vielä vasta-alkaja enkä osaa kaikkia hienouksia mitä blogger tarjoaa mitä tulee ulkoasun,tekstin,värien ja kuvien suhteen. Opetellaan,pikkuhiljaa. Sisältö se tärkein ja jatkan edelleen Muumien, vanhojen kirjojen ja tavaroiden parissa :)
Kiitos täällä tähän mennessä kävijöille ja Tervetuloa uudelleen!
(Ja jätäthän edes pienen kommentin niin tiedän Sinun käyneen ja mitä mieltä olet ja mitä tykkäsit :) Kaikki palaute on Tärkeää!)

Ei kommentteja:

Suosittelen

Coca Cola - pullonavaaja

Joskus sitä tekee yllättäviä löytöjä omista koti/mökkinurkista.Kuten tämä kuvassa oleva  Coca Cola -pullonavaaja. Avaaja oli roikkun...

Plogini katsotuimmat