Päivin Oma Plogi- Etusivu

sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Lyhyt postaus Lomoistani uusimmista


Koskapa olen kirppari-ihminen niin niitä kolutessa jotain aina tarttuu mukaankin. Ja koska olen ennemminkin keräilijä kuin hamsteri tai materialisti keräilykohteet lisääntyy,tai siis keräiltävät.


Helmi-maaliskuun löytöjä ovat nämä kaksi suloista ja pikkuruista  Lomonosovin eläinfiguuria, virtahepo ja tiikeri.Kokoluokkaa n. 10 cm.Pohjassa punainen leima. Lomoistani mun voi lukea lisää aiemmasta postauksesta täällä Lomonosov-tunnisteella.  

pikkulomot

Sitä tulee pohtineeksi mikä ero on keräilijällä, materialistilla ja hamsterilla....Jokaisella lienet oma käsitys ja sitten varmaan sivistyssanakirjalla oma!

Minä miellän että keräilijä kerää jotain tiettyä/tiettyjä rakastamiaan juttuja eikä koskaan saa kokoelmaa valmiiksi.Tekee sitä koska arvostaa tai on tunneside tms, sydämmellä hommassa mukana.

Materialisti arvostaa vaan arvon ja rahan vuoksi.

Hamsteri hamstraa vaan tavaraa oli se mitä hyvänsä.

Mitä mieltä olette,onko näin?


Jellonia ja 1 koira
Eka Lomoni ja puput


sekalaista seurakuntaaLomonosov-kokoelmani Helmi eli Hirvihra Boxeri
muumikin eksyi kuvaan


 Loppuyhteenveto


Eipä tästä kovin lyhyt postaus tullutkaan kun innostuin esittelee vielä uusiksi Lomoja...mutta ne vaan on ihania ja lähellä mun keräilysydäntä!

Haaveena olisi vielä löytää saksanpaimenkoira, mistähän sen kekkaisi ja saisi....punaisilla leimoilla tietty!


Tähän tuli nyt piiiiitkä väli mutta jos jaksat scrollata on lopussa vielä 1 kuva....ja pyydän jo anteeksi etukäteen jos kuvien latauksessa on ongelmia....siitä voi laittaa kommaa kyseiseen kohtaan kiitti!
Kun ei aina tiedä miten nuo kuvat latautuu kenenkin koneella...
Jossain blogiohjeessa oli että maksimissaan 4 kuvaa olisi hyvä ja vähän tekstiä.
Tässä tuli nyt monta kuvaa ja paljon pulinaa.
Miskani mun
 конец !

Ei kommentteja:

SUOSITTELEN

Wanhoja savukerasioita

Eilen keskiviikkona tuli käytyä "kylillä". Täällä mökkikunnassa on yksi kirppispaikka jossa tulee piipahdettua aina kun tulemme...

KATSOTUIMMAT