Päivin Oma Plogi- Etusivu

torstai 23. huhtikuuta 2015

Remppaa,Muumia ja muutama lintuhäkki

Hei Meillä Rempataan!


Remppa etenee ja nyt alkaa olla keittiö kuosissaan, joku on happy! 
Ei meillä oikein muuta "tehty" kuin mm.vanhat kaapin ovet maalattiin, seinät maalattiin ja uusi tapetti yhdelle seinälle, "vähä"(paino sanalla vähä) vähennettiin tavaraa ja semmosta. 
Niin ja uusi lattia,entinen oli jo kovia kokenut vaalea muovimatto. N. 25 v on pitkä aika koira-ja lapsitaloudessa...Laitettiin Hiilitammi-laminaatti, kivasti nyt rapisee koirien kynnet :)
Pikku stailausta sen lisäksi, eikös se ole päivän sana vaikken mikään Marko Paananen olekkaan.

 Tuo uusi keittiön tapetti on aivan ihana,löytyi Sutelan Prismasta,ohessa kuva siitä ☺


lusikkata ja kannuva

 Meidän kerrostalon keittiö on oikeesti tosi pieni ja yksi seinä on melkein pelkkää ikkunaa.Tuossa tapetti seinällä oli aiemmin iso senkki ja siivouskomero sekä jääkaappi.No jääkaappi on edelleen mutta se on nyt nätisti ? kulmassa. 
Olohuoneen uudesta ilmeestä sitten oma postaus ja keittiöstäkin joskus enemmän,ehkä.

 Muumiuutuudet 2015

Muumia luki otsikossa ja menikin keittiön esittelyksi, joo uudet kesämuumimuki -ja kulho rantautui Prismasta tänään meillekin. Sekä 3 muumilusikkaa jotka olivat puoleen hintaan (n. 4 e ja risat tsipale)niin täytyihän ne ostaa käyttölusikoiksi, niitä ei ole koskaan liikaa.2 seikkailua ja 1 niiskuneitilusikka.
Tämä uusin kesämuki on muuten made in Finland.(ainakin tarralapun mukaan) Nykyäänhän muumimukit valmistetaan pääosin Thaimaassa.

Hetki rannalla


Pöytäliinana on  Marimekon harmaa Pikku lokki,piti laittamani olohuoneen verhoiksi mutta olivatkin liian lyhyet ja kapeat ,joku ei osaa lukea mittoja....mutta pöytäkaitaliinana (mikä sana)mennee ihan hyvin.  Vielä olisi toinen pari,mitähän sille keksisi?Tyynyliina? Kappa?
halvalla kun sai sano sulo vileenkinLintuhäkki ilman lintuja ?

Minusta tuli "lintuhäkkihullu".Ykskaks niitä alkoi kerääntyä huusholliini. 

Keittiön Trio-valaisin löytyi Hobby Hallista,ihana,ainakin entiseen verrattuna joka oli semmonen pitkä möhkäle katossa.Asennus on vielä vaiheessa, siksi tuo kamala solmu. Johto on liian pitkä mutta ajatus on vetää se "sivuun" kun saadaan joskus ja jouluna neliskanttinen pöytä joka hakusessa. Käytettynä siis ja lamppu sen yläpuolelle. Siihen asti roikkukoon noin keskellä kattoa.
Hiljaiset tipit katossa
häkkihepo
 Antiikinvalkoinen (tai mikä lie) ns. lintuhäkkihökötys tarttui mukaan lähikukkakaupasta mistä olimme ostamassa anopille synttärikukkasia. Siellä oli kaikkea muutakin kivaa sisutustarviketta joihin ei valitettavasti ollut sinä hetkenä liiemmin aikaa tutustua...(Nuo miehet! aina nillä on kiire!!!!)

Hepo taasen on K-rautakauppalöytö. Joka paikkaan ne noita sisustusjuttuja tunkeekin, olimme "vain" reunalistaostoksilla.Niinkuin yhtään ylimääräistä UUTTA tavaraa enää tarvitsisimme. Hirnui vakuuttavasti haluavansa mukaani.Ja oli halpa, 8,90e. Ihhahhaaa.


  Alimmainen koristus on tuikkukynttilää varten, tosin siihen voisi ajatella ledtuikkua, joka ainakin meillä, koira -ja lapsenlapsitalous sekä 1 säheltävä nainen olisi turvallinen vaihtoehto :)
Mutta söpö se on eikö olekkin? Kauppamatkalla bongasin. Vaarallisia nuo kauppareissut eikö totta?! Liukuhihnalle sitä saattaa sujahtaa välillä muutakin kuin reissumiestä ja metukkaa.

Tuikku häkki
Tää postaus meni vähän sekametelisopaksi, seuraava saakin olla sitten tiukasti vain yhden aiheen mutta niinhän se Elämässänikin menee pompin sinnetänne monta asiaa tehden yhtä aikaa.

Thank You kun ja jos jaksoit lukea. Tai ainakin kuvat katsella.

Ei kommentteja:

SUOSITTELEN

Wanhoja savukerasioita

Eilen keskiviikkona tuli käytyä "kylillä". Täällä mökkikunnassa on yksi kirppispaikka jossa tulee piipahdettua aina kun tulemme...

KATSOTUIMMAT