Päivin Oma Plogi- Etusivu

lauantai 3. syyskuuta 2016

Arabian Muumi keräilylautaset


 Arabia lanseerasi ensimmäiset uuden keräilylautassarjan lautaset jouluksi 2014  Muumi-mukien harvinaisimpiin kuvituksiin perustuen. Lautasia tulee jatkossa myyntiin kaikkiaan 20 erilaista, aina kahden lautasen pakkauksissa. Ensimmäinen lautaspakkaus sisälsi Fazer ja Muumipeikko unelmoi -lautaset. Erikoiserä, saatavilla niin kauan kuin tuotetta riittää. Lautasten pohjaleimassa vuosiluku 2014. Valmistusmaa Suomi.

Myöhemmin ilmeni että osa lautasten 
pohjasta puuttui tuotetarra eli Iittalan tiedotteen mukaan näin:

TIEDOTE IITTALALTA:
Arvoisat Muumi-fanit – toimme markkinoille jokin aika sitten uudet Muumi-keräilylautaset. Kiitos teidän aktiivisuutenne saimme nopeasti tiedon, että osassa pakkauksia ei ollut tuotetarraa. Syy tähän puutteeseen on nyt selvillä eli tuotannon alkuvaiheessa tuotantoprosessissa ilmenneen poikkeaman takia osassa Muumi-keräilylautasten pakkauksia oli jäänyt tuotetarra pois. Asiaan on nyt puututtu ja olemme tehneet prosessiimme korjaavat toimenpiteet. Asiakkaamme, joilta tuotetarrat puuttuvat, voivat halutessaan pyytää tarroja kuluttajapalvelustamme, kuluttajapalvelu.suomi@fiskars.com Olemme virheestä erittäin pahoillamme.


1. FAZER JA MUUMIPEIKKO UNELMOI 2014

Omista keräilylautasista puuttui tuo tuotetarra pohjasta mutta laiskana ihmisenä en jaksanut alkaa metsästää sitä. Riitti että lautasissa oli oikeat kuvat! :)


2. VIHREÄ JA JOULUTERVEHDYS 2015

Julkaisu 1.10.2015Näissä keräilylautasissa oli nyt asianmukaiset tuotetarrat paikallaan.Lautasten koko 19 cm.

Kun ei saa eikä ole kyseisiä Muumimukeja Fazer, Vihreä, Joulutervehdys, Unelmoi on hienoa että on mahdollisuus hankkia edes lautaset kyseisillä kuvilla.Näiden mukien hinnat on kyllä karanneet kauemmas kuin pilviin!Lopuksi vielä löysin Prismasta ihastuttavan 3- osaisen Muumipeltipurkkisarjan nimeltä "Puutarhassa".
Peltipurkkisarja on Martinexin valmistama. 

Mitäs Muumia teidän kotoa löytyy?

Ei kommentteja:

SUOSITTELEN

Wanhoja savukerasioita

Eilen keskiviikkona tuli käytyä "kylillä". Täällä mökkikunnassa on yksi kirppispaikka jossa tulee piipahdettua aina kun tulemme...

KATSOTUIMMAT