Päivin Oma Plogi- Etusivu

keskiviikko 8. tammikuuta 2014

8.1.2014 Kepeää keskiviikkoa!

Talvi meinasi tulla muttei ihan tullutkaan.Ainakaan vielä muttei se mitään kun muuten oli tosi hyvä päivä :)

ALE-mukeja
 ...Käydessäni lähikaupassa oli siellä laitettu loput sesonkimuumit ALE-hintaan eli kesä 2013 muumimukit Niiskuneiti ja Runoilija. 

Pakkohan se oli nappasta nuo mukaan kun niin kutsuvasti kuikoilivat siellä hyllyssä.Käyttömukeiksi,tietenkin! Oma "vitriiniyksilö" jo on.

Mukien vieressä on mun lempimarmelaadia; Muumimamman marmelaadi(kuinkas muuten), siihen ei kyllästy! Alennettuun hintaan nekin oli.

Kannattaa siis koluta noita pikkusiwoja, niistä löytyy mukavia ylläreitä:) 

Toven Juhla 0,3l
Eilen kävin Iittalassa kattomassa joko jo löytyisi Tove JANSSONIN syntymän 100-vuotisjuhlan kunniaksi tehtyä mukia:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Tove_Jansson 

"Arabia juhlistaa Tove Janssonin syntymän 100-vuotisjuhlavuotta Toven juhla -sarjalla, jonka kuvitus pohjautuu Janssonin Vaarallinen matka -kirjaan. Juhlavuoden mukiin on ikuistettu hetki Muumien puutarhajuhlista. Kuvituksen on tehnyt taiteilija Tove Slotte Janssonin Vaarallinen matka -kirjan pohjalta.
Juhlavuoden erikoisuutena osasta mukeista löytyy mukin sisäpuolelta silmälasikuviointi. Silmälasikuviollista mukia ei pysty erikseen valitsemaan verkkokaupasta vaan sellaisen voi ainoastaan saada iloisena yllätyksenä.
Jokaisesta myydystä Toven juhlavuoden tuotteesta lahjoitetaan kaksi euroa UNICEFille lasten koulutuksen tukemiseen kehitysmaissa. Toven juhla -tuotteet saatavilla 2.1.-30.11.2014 tai niin kauan kuin tuotteita riittää. / store.iittala" https://store.iittala.fi/Kattaminen/Muumit-Muki-Toven-Juhla-03-l/p/A018900
ja olihan niitä juuri tullut :)Kävipä tsäkä :D

Minusta Arabia jatkaa koristeellisemmalla linjalla nykyään verrattuna entisiin muumimukeihin joissa on aika pelkistetty kuva. Tykkään näistä varsinkin kesämukista 2012 Primadonnan hevonen.:)


värikäs Primadonnan hevonen 2012Haisuli,Mörkö ja Hattivatit

 Vieressä
Haisuli 2001-
Mörkö 2005-
Hattivatit 2007

Näitä mukeja saa vielä eri kaupoista,etsivä löytää :D


LINKKI MUUMIMUKEIHIN 1990-2013
http://www.arabia.fi/web/Arabiawww.nsf/file/astiasarjat_muumi-valikoima_muumit_mukit_kautta_aikojen/$file/muumit_mukit.pdf

Muumipappa muki musta 1999-2013
 Ensimmäinen Muumimukini oli Muumipappa! Ostin sen Siwasta(yllätysyllätys) joskus isänpäivälahjaksi 2000-luvun alussa.

Ja vielä linkki poistuviin muumimukeihin yms.
http://www.arabia.fi/web/Arabiawww.nsf/fi/astiasarjat_valikoimamuutokset

2 kommenttia:

Pikkupirkko kirjoitti...

Vitsi, noista Siwan Muumilöydöistä mie oon melkein kade ;) Ei vaan, tosi hyvä löytö ja tuohon hintaan olis itsekin voinut lapsille sallia mukien käytön...Meillä saavat tyytyä peltisiin Muumi-mukeihin :) Lisäsin nyt itseni lukijaksikin.

Päivi kirjoitti...

Njoo, oli muuten teidän lähisiwasta ;) Kiva ja tervetuloa lukijaksi :D Tästä tää lähtee...

SUOSITTELEN

Wanhoja savukerasioita

Eilen keskiviikkona tuli käytyä "kylillä". Täällä mökkikunnassa on yksi kirppispaikka jossa tulee piipahdettua aina kun tulemme...

KATSOTUIMMAT