Päivin Oma Plogi- Etusivu

maanantai 8. helmikuuta 2016

Kirppishai kierroksellaHyvää maanantai-iltaa!


Vapaapäivä,aikaa runsaasti,uuden kirppiksen kutkutus kantapäissä läksin vasta-avatulle,uudelle Jussin jättikirppikselle täällä Kotkassa.Täytyihän se käydä katsastamassa. Tykkään nimittäin kierrellä kirppiksiä yksin ajan kanssa ja aikaa mukavasti menikin!

Ensivaikutelma oli positiivinen; valoisa ja avara paikka jossa tuntui olevan hyllyjä silminkantamattomiin.Paljon erilaista tavaraa ja vaatteita siististi laitettuna laidasta laitaan,porukkaa liikkeellä,kassalla pitkät jonot mutta silti mahtui vaivattomasti Kirppishaikin pujottelee hyllyjen välissä ostoskorin kanssa.

Alkupulinoitten jälkeen itseasiaan eli esittelemään mitä koriin tarttui tänään mukaan :)

KROUVIA LASIA

 
- ELI kaksi olutkolpakkoa.
  • Lasituoppi Krouvi. Design, Oiva Toikka. Vuosi 1973-1981.Vetoisuus 0,5 l(ja 33cl koossa). Uustuotannossa v. 2000 ja 2009 ja myynnissä tuolloin ollut ainakin Anttilassa.
  • 5 e yhteishintaan menevät mehulaseina huolellisen käsinpesun jälkeen(näitä ei saa kuulemma pestä astianpesukoneessa,menevät herkästi rikki)olivatpa originaaleja tai uustuotantoa:)Mistäs sen muuten erottaa?

PAULIG PAULA


- pakollinen peltipurkkiostos
  •  oli tällä kertaa pirtsakan punaisen Paulig Paula-kahvipurkin(GWS) muodossa. Kyllä, näitä on jo yksi, mutta hyvä kunto eikä pöllömpi hinta( 7e) pakotti ostamaan.Täytyy näistä Pauligin kahvipurkeista tehdä ihan oma postaus; olen ostanut nyt myös näitä kausipurkkeja!


  •  Hintatarrasta jäi ärsyttävä jälki.  • Kiiltävä ja ruosteeton sisältä.


  • Naarmuton kansi ja muutenkin siisti purkki. Sitten kun tietäisi tarkan valmistusvuoden, 1960?


Lopuksi vielä muutama lelulöytö.

  •  Lego Duplo-traktorit 1,80cnt/kpl.Ukkoja ei ollut mutta niitä meiltä löytyy:)(Taas yksi hyvä postausaihe: Vanhat Duplot))
  •  Fisher Price-paloasema, riisuttu malli,mutta soi ja kukkuu ja ovet aukee napista painamalla!4e.

  •  Hauskasti sattui että toisesta pöydästä löytyi taas sopivat FP-ukkelit paloasemaan :) yhteensä kustansivat vain pari euroa.
  •  Fisher Price-ukkeli auton ja jonkun lisäosan kanssa, sopi paloasemaan kiinni kuin nakutettu, 1e ja risat.

HIP ja HEI eikun leikkimään! Fisher Pricea oli muutakin siellä myynnissä sopuhintaan mm.lääkärilaukku mutta onnistuin hillitsemään sisäisen lapseni ja jätin sinne!

Kirppishai päättää katsauksensa tähän, tuossa oli jo korin täydeltä tavaraa ja atmosfäärin haistelukin on osa kirppistelyä; ei se että ostaa hullunlailla sitäsuntätä ;)

Kirpustellaan!

3 kommenttia:

It is Madam to you kirjoitti...

Toikan kolpakoista juodaan meillä aina saunan jälkeen limsaa. :)

Päivi kirjoitti...

Ja eikös maistu hyvältä Madam ;)Mahtuu kerralla kunnon satsi,ei tarvitse koko ajan täytellä jos on iso jano!

It is Madam to you kirjoitti...

Totta puhut! :)

SUOSITTELEN

Wanhoja savukerasioita

Eilen keskiviikkona tuli käytyä "kylillä". Täällä mökkikunnassa on yksi kirppispaikka jossa tulee piipahdettua aina kun tulemme...

KATSOTUIMMAT