Päivin Oma Plogi- Etusivu

maanantai 14. huhtikuuta 2014

Valokuvausta amatöörin silmin

 

 
Vanhoja autoja

  • Tuli käytyä v. 2011 Ruukki PICNICissä kesällä 2011 ja napsittua muutama kuva...Niistä tulikin ihan vahingossa ja tahattomasti tuommoisia sumuisia mutta kun niitä oikein alkoi katselemaan niin ihan hienon näköisiähän ne? :) Eli "taiteellisuus" tuli vahingossa,heh. Laitanpa pari teidänkin ihmeteltäväksi. (vahvasti Paintilla maustettuna)
  • Kuvat on otettu silloisella tavallisella Olympus-digikameralla, säädöt taisivat olla ihan pielessä ja muutenkin...
  •  Järkkäri CANON EOS 1100D  mikä mulla nyt on sinänsä kiitollisempi käyttää koska siinä on automaattisäädöt, ei tarvi kun painaa nappia(ja ehkä hiukan tarkentaa zoomia) mutta kuten sanoin olen amatöörikuvaaja joka haluaa välillä katsoa maailmaa linssin läpi...tai jonkun ikkunan ainakin...
  • tykkään myös vanhoista jenkkiautoista, ne on niin <3 henkii mennyttä aikaa kun bensiini halpaa ja kaikki suurta...
  • meillä ollut myös ekana autona jenkki, V8, Dodge Polara vm. 72 ja olikin hyvä perheauto,siihen mahtuivat kaikki! (silloin ei ollut vielä koiria vaikka kai nekin olisivat mahtuneet...)

     
Buickin leveä hymy

  • Ruukki Picnic-kuvia lisää voi käydä ihastelemasta tuosta linkistä ja sieltä löytyy myös muuta tietoa tapahtumasta..."Vuoden 2004 elokuussa Strömforsin ruukissa pysähtyi Kymen Mobilistien vanhojen autojen letka ja silloin keksittiin RUUKKI PICNIC..." (tämä ei ole mainos,on vain toteamus)
  •  Ja juu löytyy ihan oikeita ja hienoja kuvia jotka ei oo minun ottamia :DDDD


Ei kommentteja:

SUOSITTELEN

Wanhoja savukerasioita

Eilen keskiviikkona tuli käytyä "kylillä". Täällä mökkikunnassa on yksi kirppispaikka jossa tulee piipahdettua aina kun tulemme...

KATSOTUIMMAT