Päivin Oma Plogi- Etusivu

sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Haiku ja Kuva

"matka sisimpään
vaivalloisempaa se kuin
       nousu vuorelle"
  -anitahh64-


  • tänään tuli 3 kk siitä kun aloin pitämään tätä blogia; sen kunniaksi tämä haiku elämisen ja luomisen tuskasta jota pieni ihminen välillä tuntee...(varsinkin kun valmis juttu katoaakin sen tuulantei ja joudut aloittamaan alusta....)
  • haiku on kirjoitettu alunperin rakkausrunot.fihin 14.7.2013 nimimerkilläni anitahh64 eli oma haikuni on
  • kuvan olen ottanut elokuussa 2011 meidän mökin lähellä olevalta vuorelta...oikea amatööriotos sekin....;)
  • Mikä on Haiku?  Vastaus löytyy tuosta linkistä ja sieltä löytyy myös Juhani Tikkasen kirjoittamia haikuja.
  •  


     

4 kommenttia:

Nanni kirjoitti...

Kuva on ihana. Mieleen tulee vaellus reissut Kuusamoon jossa kamera laulaa enemmän kuin jalat ehtii viedä eteenpäin. Toissakesän "häämatka" Leville toi sydämeen koti-ikävän. Vaikka Turussa olenkin syntynyt niin pitkään Lapissa asuneena pidän itseäni enemmän Lapin asukkaaksi kuin etelän tytöksi. Kesällä pitää taas Kolariin mökille päästä.

Päivi kirjoitti...

Hei ja kiitos :) Tuo kuva on otettu täältä eteläisestä Suomesta ;) Lappiin olisi hieno päästä käymään, en ole koskaan ollut siellä vaan eihän sitä koskaan tiedä minne ihmisen polku johtaa...Vaan kesällä(ja aikasemminkinkin) pitää mökille päästä <3

Nanni kirjoitti...

Ei äkkiä uskoisi etelä Suomen kuvaksi. Näyttää kuin olisi vaaroja ja juuri Lapin kuvamainen maisema. No eipä sillä ettäkö olisin etelässä paljoa metsissä kulkenut. Mutta ihana kuiva kuitenkin. Ihanaa kun tulee kesä ja pääsee paljon luontoon.

Päivi kirjoitti...

Hei ja kiitti,ensi viikonloppuna olisi tarkoitus taas mökille mennä,siellä sitä tulee ulkoiltua paljon,oikein odottaa että pääsee taas kulkemaan metsässäkin ja laittaa kameran laulaa:)

SUOSITTELEN

Wanhoja savukerasioita

Eilen keskiviikkona tuli käytyä "kylillä". Täällä mökkikunnassa on yksi kirppispaikka jossa tulee piipahdettua aina kun tulemme...

KATSOTUIMMAT