Päivin Oma Plogi- Etusivu

lauantai 11. heinäkuuta 2015

5000 kävijää rikki ja muita kuulumisia

 Kuten otsikosta ilmeni niin jippii 5000 kävijää mennyt rikki. Jollekin se voi olla vähäpätöinen juttu mutta minulle tärkeä sillä se osoittaa että joku edes eksyy tänne. Saman olen varmaan jo todennut ennenkin. Lämmin kiitos siis kaikille vaikkei varmaan osa enää edes tule uudelleen,hih. Etupäässä kirjoittelen näitä itselleni mutta jos joku kans tykkää niin kiva! Tää on niin terapeuttista.

Mutta muihin kuulumisiin. Töissä pakerrettu viikon verran ja nyt on kuin ei olis lomalla ollutkaan. Äkkiä pääsi rytmiin kiinni. Miulla on mukava työpaikka, työskentelen ohjaajana kehitysvammaisten parissa ja se on haastavaa mutta samalla palkitsevaa. Asukkaat ovat nii  mukavia.☺

Mökilläkin tuli piipahdettua eilen.
Laittamani kesäkukat kukkii,mitä nyt nypin kuolleita kukkasia pois. Yrttitarha auton pölykapseliamppelissa voi hyvin,istuttamani ruohosipulin ja villirucolan siemenet itää pikiriikkisiä itusia. Kuvaa niistä myöhemmin kun saan laitettua koneelle. Ja tuo pölykapseli siis on oikein Ison Auton. Vuorasin sen kateharsolla jotta multa pysyy.
 Kotona suippopaprikat kasvaa ja tänään huomasin tomaatin alkavan taas kukkii! Tomaatilla on ihanan keltaiset kukat.

Tämän pienen hiljaiselon jälkeen tuntuu taas mieli pursuavan kaikenlaista josta tekee mieli kertoa ja esitellä myös Teille!

Hyvää yötä Good Night Olkoon Kesä sydämissä ♡♡♡♡♡♡

Ei kommentteja:

SUOSITTELEN

Wanhoja savukerasioita

Eilen keskiviikkona tuli käytyä "kylillä". Täällä mökkikunnassa on yksi kirppispaikka jossa tulee piipahdettua aina kun tulemme...

KATSOTUIMMAT