Päivin Oma Plogi- Etusivu

torstai 30. heinäkuuta 2015

Uusin Haikublogini

Innostuinpa tässä perustaa uuden blogin ihan vain haikuja ja runoja varten.  Koristettuna sopivasti omilla valokuvatekeleillä. Olin tätä jo pohtinut jonkin aikaa sillä tuntui että nämä runosuonen sykkeet tuppasi hukkumaan tähän sitäsuntätäsillisalaattiin :)(Kivan pitkä sekametelisoppasana)

Joten jatkossa haikuaivoitukseni löytyy sieltä.Täällä keskityn siihen sekametelisoppaan.


KAPUKIN TYKKÄÄ,AINAKIN ISTUSKELLA JA IHAILLA MÖKKIMAISEMIA
se pakollinen postauskuva <3

Jos rupesi kiinnostaa ja löytyy uskallusta käydä katsomassa(lue: lukemassa) niin linkki sinne löytyy ohesta.No, suurin osa ajasta menee taas kun somistelet blogia mieleiseksi ja lisäilet linkkejä sun muuta. Tarkoitus on kuitenkin pittää tämä/tuo blogi yksinkertaisena (onnistuuko? ihmiseltä joka on mieltynyt kaksinkertaisuuteen ellei jopa monenmoisuuteen).

Vinkkejä ja parannusehdotuksia sekä kommentteja saapi jättää. Asiallisia tietty ellei siattomia. (huono vitsi).

Haikublogissani jolla on niin hieno nimi kuin Aamu piteni Harakanpyrstön verran-Haikuja ja kuvia postailen paitsi haikuja, myös tankarunoja ja tavallisia runoja, jos sattuu runosuoni sykkii.

Myös esittelyä Japanilaisesta Haikurunoudesta ja linkkejä niihin jne.(Tää laitetaan aina kun ei jaksa enää kirjoittaa. Toinen suosittu lyhennys on tms, ym, kun ei enää keksi/osaa sanoa mitään mitä kirjoittaa) 

Sitten kun ehdin (ja miksen ehtisi) siirtelen sitä mukaa täältä haikuja sinne.

Yks tyhmä juttu vaan oli se että joutui laittaa uuden blogiosoitteen joten kuvillani/blogeillani on jatkossa 2 blogspot-osoitetta mutta kaikki kuvat ym aivoitukset ovat edelleen ite ottamiani(näkyyhän se jo kauas amatöörin linssinjälki) ja jos on lainattu,lupaan mainita edelleen sen visusti tekstissäni.

Tervetuloa!Welcome! My Blogs World!Mun Blogimaailmaan!

Ei kommentteja:

Suosittelen

Coca Cola - pullonavaaja

Joskus sitä tekee yllättäviä löytöjä omista koti/mökkinurkista.Kuten tämä kuvassa oleva  Coca Cola -pullonavaaja. Avaaja oli roikkun...

Plogini katsotuimmat