Päivin Oma Plogi- Etusivu

torstai 2. heinäkuuta 2015

Kesäparatiisi

Mökkielämä jatkuu ja kuukin vaihtui heinäkuuhun,kiva. Loma alkaa vedellä viimeisiä päiviä mutta kiva kun säät ovat olleet suosiollisia. Mökille saatiin tehtyä kuvassa oleva oleskelupaikka ja rakennuskustannukset olivat tasan 0 e. Puualusta on vanhoista kuormalavoista ja laudat entiset puupaneelit olkkarimme seinästä josta ne purettiin kun kotona tehtiin remppaa. Riukuseinän riuut löyty mökiltä samoin kuormalavat. Ideata saa vapaasti käyttää.

Metallitötsät missä ovat samettiruusut niinikään löytyi liiterin perukoilta ja ei hajuakaan mitä ovat alunperin,lampunvarjostimia? Niissä on reiät sivuilla joten vuorasin ne kateharsolla että vesi pysyy sisällä. Minusta aika hauskat.

 Puutuoli on taitettava ja sekin löytyi liiteristä. Tuntuu että tuo mökin liiteri on oikea aarreaitta, täynnä vanhaa hyödynnettävää tavaraa.


 Jostain  näin ja luin miten vanhasta haravasta voi tehdä kukkasomisteen ja niinpä toteutin sen ; risa,metalliharava ja petunia, avot!
No toteutus ei ehkä ole ihan Huvila ja Huussitasoa mutta kelpaa minulle.

Huomiseksi lupasi tosihellettä joten oleskelupaikalle on tilausta, juotavaa, hyvä kirja ja se on siinnä mitä Paratiisiin tarvitaan! Toivottavasti teillä on oma Kesäparatiisi minne piiloutua!


Sisiliskon oma piilopaikka2 kommenttia:

Sumi kirjoitti...

Onpa ihanan rentouttavan näköinen oleskelupaikka!

Päivi kirjoitti...

Voi tuohon oisi voinut jäädä...mut arki kutsui! Kiva kun Sumi kävit plogissani.

Suosittelen

Coca Cola - pullonavaaja

Joskus sitä tekee yllättäviä löytöjä omista koti/mökkinurkista.Kuten tämä kuvassa oleva  Coca Cola -pullonavaaja. Avaaja oli roikkun...

Plogini katsotuimmat