Päivin Oma Plogi- Etusivu

tiistai 13. maaliskuuta 2018

Ira Ruusu-peltipurkki


Lupailin tehdä postauksen ylläristä joka tuli ihanan Ira Leipälaatikon mukana.Tai niitä oli useampi vaan aloitetaan tästä.

Musta Ira ruusupurkki, kunto hyvä ja kaunis ruusukuvio.Ehtaa vintagea jos mikä, siis 1970-luvulta, luulisin.Ruusupurkin korkeus on n. 15 cm.

Purkista löytyy tuttu logo, GWS.

Sisältä Ruusupurkki on kauniin kiiltävä.Kameran salama vaan teki ihme viirun tuohon yhteen kohtaan.


Mustaa Ruususarjaa löytyy näköjään maustepurkkeina, roskakorina(!), neliskanttisena ja isona pyöreänmallisena...Pitääkö minun alkaa nyt keräämään/metsästämään tätä sarjaa?(pitää)Muistin juuri että minulla on Mökillä  musta Iran valmistama peltinen pyöreä ruusutarjotin, kirpparilöytö joka maksoi huikeat 2 e(?). Tietenkään en löytänyt kunnollista kuvaa siitä että olisin voinut esitellä sen.Tarjottimen pohjassa on säilynyt Iran tarra ja on siistikuntoinen.MUOKS 14.3.2018: Kuva tarjottimesta löytyikin aiemmasta postauksestani Mitä tuli taas löydettyä-Perjantain pongailua.Muisti taas petti mutta onhan tuossa ainakin yksi ruusu keskellä ❤Väritykseltään ja kuvioinniltaan sopii kyllä hyvin yhteen Ruusupurkin kanssa.

Mitäs tykkäätte, jatkoon vai ei?  • "IRA on taasen tanskalaista designia tyyliin vintage/retro, löytyy mm.peltipurkkeina ja tarjottimina, yhteistä runsas värikkyys ja kukkakuviot ja voimakkaat kuviot." lainaus omasta postauksesta ajalta 5.4.2014.
  • Kuva päivitetty copyrightin osalta; vasemmalla alakulmassa näkyy plogini ihan eka tunnus kun en ollut vielä löytänyt Picasaa 😄😄😄😄Löytyykö sinulta tätä samaa sarjaa kotoa?2 kommenttia:

Päden paja kirjoitti...

OI miten ihana ruusupurkki! Kiva ylläri:) Mukavaa viikon jatkoa♥

Päivi kirjoitti...

Kiitos, joskus nuo "nettimyyjät" yllättää eikä minulla muutoinkaan ole ollut kuin positiivisia kokemuksia heistä.Muksua viikon jatkumista sinullekin sinne Päden pajaan <3

SUOSITTELEN

Wanhoja savukerasioita

Eilen keskiviikkona tuli käytyä "kylillä". Täällä mökkikunnassa on yksi kirppispaikka jossa tulee piipahdettua aina kun tulemme...

KATSOTUIMMAT