Päivin Oma Plogi- Etusivu

maanantai 26. maaliskuuta 2018

Kevätkylvöjä 3

Kuten aiemmassa postauksessani Kevätkylvöjä 2 jo mainitsin odottivat Sitruunamelissa ja Basilika vielä kylvövuoroaan. Oikeasti pistin näiden siemenet jo eilen multiin vaan kun oli se pääsiäispostaus....Nyt varauduin jo öhöm paremmin ja kävin ostamassa ison kasan turveruukkuja jonne saisin siemenet kätevästi itämään ja sitten siirrettyä vielä kätevämmin isompaan ruukkuun...Se kouliminen ei ole oikein mun juttu kuten tulette huomaamaan mutta siitä sitten ihan oma juttu!


Tässä pötköttelee nyt osa Melissan siemenistä alustana vanha kuparinen munkkipannu.VINKKI: tyhjästä rypälerasiasta saat kätevän minikasvihuoneen.Rypälerasian suojiin jäivät itämään basilikan siemenet.
Sitten taas vaan odotellaan mitä tuleman pitää. Onneksi on ollut aurinkoista ja paikka missä tämä tuleva plantaasini sijaitsee aurinkoisella puolella kotiamme.

Meinaako teillä joskus ns. mopo karata näissä hommissa?

2 kommenttia:

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Rypälerasiat ovatkin mainioita mini kasvihuoneita. Niitä olen joskus itsekin käyttänyt.
Onnea kylvöihin.

Päivi kirjoitti...

Kiitos samoin :) Juu joskus olen käyttänyt, ja kivasti alkaneet itämään. Jotakin jo alkaa näkyä....Mukavaa viikon alkuja Kruunu Vuokko <3

SUOSITTELEN

Wanhoja savukerasioita

Eilen keskiviikkona tuli käytyä "kylillä". Täällä mökkikunnassa on yksi kirppispaikka jossa tulee piipahdettua aina kun tulemme...

KATSOTUIMMAT