Päivin Oma Plogi- Etusivu

tiistai 27. maaliskuuta 2018

Tuunausjuttuja 2018 : muistitaulu


Viimeisenä vapaapäivänäni kaivoin esiin pari juttua jotka olin aikoinani tilannut Hobby Hallista ja jääneet sitten nurkkiin pyörimään. Siitä se ajatus sitten taas lähti!

Nimittäin pari kappaletta nk. sisustusikkunaa joista toisesta aioin nyt tuunata itselleni keittiöön aina niin trendikkään muistitaulun!

Lähirautakaupasta löysin kivan punaista koristeverkkoa n. 8 e,en nyt muista monta metriä tuossa rullassa oli, leveys passelit 21,5 cm.

Irroitin lasit pois koska niitä ei nyt tarvittu. Sain ujutettua verkon koko sisustusikkunan pituudelta noinkin kiinni, mutta varmuuden vuoksi löin muutaman pienen naulan että varmasti pysyy. En siis leikannut verkkoa keskeltä poikki.

Sisustusikkunaan kuuluneet pienet puulistat olivat kyllä niin hauraat etteivät meinanneet pientä naulaamista kestää, pöh. Mökillä ollessani olisin vaihtanut kestävämmät listat vaan menköön nyt noin.

Lopuksi pihdeillä leikkasin verkkorullan irti ja huolittelin reunat 😊.

Valmis lopputulos ripustettuna keittiön seinälle! Viereen voisi tuunata toisen mutta katsotaan mitä siitä keksin...


Mitäs tuunausideoita sinulla pyörii mielessäsi? 


Kustannukset yhteensä 8 e ja risat.(koristeverkko McKone-konetalo).Valkoiset sisustusikkunapokat olivat tarjouksessa Hobby Hallissa kun ne tilasin joten aivan mahdottoman kalliit ne eivät olleet.
Keittiömme ihana tapetti on ostettu Prismasta v. 2015 kun teimme pientä pintaremppaa kotonamme ❤

4 kommenttia:

Lee Mar kirjoitti...

Hieno!

Päden paja kirjoitti...

Oi miten tulikin hieno! Loistava idea:) Minulla on ollut ajatuksissa sellaisen helmikoristeen teko kun mökissä on yksi kulmaus jossa ei ole mitään koristusta:)) Mukavaa pääsiäisviikkoa❤

Päivi kirjoitti...

Kiitos Lee Mar ja aurinkoista pääsiäisviikkoa <3

Päivi kirjoitti...

Kiitän Päden Pajaa kauniista sanoistasi <3 Kun vasta opettelen kaikenlaista käsillä tekemistä( ideoita on kyllä miljoona kunhan osaisi toteuttaa!) tää oli semmonen turvallinen vasta-alkajan "tuunausjutska" :D Jään mielenkiinnolla odottelemaan mitä ihanaa saat taas aikaiseksi! Aurinkoista pääsiäisviikkoa sinne Pajaan!

SUOSITTELEN

Wanhoja savukerasioita

Eilen keskiviikkona tuli käytyä "kylillä". Täällä mökkikunnassa on yksi kirppispaikka jossa tulee piipahdettua aina kun tulemme...

KATSOTUIMMAT