Päivin Oma Plogi- Etusivu

keskiviikko 11. huhtikuuta 2018

Tuunausjuttuja 2018:Magneettitaulu

Magneettitaulua tarvitsee aina, jos ei muuta niin koristeeksi.

Tähän tarkoitukseen uhrattiin yksi vanha taulu johon oli painettu kuva jostain etelän satamasta(koko 88x48cm kehyksineen).Kannattaa tarkastaa ennen tuunausta ettei ole rempranttia.(Tää ei ollut).Päätin säästää kuitenkin kuvapuolen tahrasta huolimatta ja käänsin komeuden toistepäin.

Jos kotoasi ei löydy sopivaa taulua niin kirppareilta löytyy varmaan kohtuuhintaan.Ja tässä tapauksessa raamit eli kehykset ovat se juttu."Maalaus" oli helppo irroittaa kehyksistään sillä oli vain tuettuina nauloilla kiinni.Raamit olivat kyllä kivat ja ryhdikkäät.


Maalasin Clas Ohlsonilta ostetulla Deco-magneettimaalilla kahteen kertaan taulukuvan taustapuolelle.Maalauskertojen välillä annoin kuivahtaa n. 30 min.Ripustus seinälle ja miettimään mitäpä laittaisi tauluun?

Kokeilin itse tehdä myös Clas Ohlsonin magneettiteipin avulla taulumagneetteja joka oli hauskaa ja helppoa. Kaikkeen ei kuitenkaan teippi käynyt eikä magneetin teho riittänyt esim. pitämään postikorttia taulussa.. Kuvan söpö Peikko on liimattu Super glue-liimalla kiinni magneettipalaan.Varmasti pysyy!
Mukavaa viikon jatkoja kaikille !

                     "hyvät ystävät 
                   tuntevat elämäsi 
                        parhaat muistot

                                           parhaat ystäväsi
                                   ovat eläneet 
                                           ne kanssasi!" ❤

2 kommenttia:

Päden paja kirjoitti...

Oi miten kivoja tuunailuja❤ Leppoisaa viikon jatkoa❤

Päivi kirjoitti...

Kiitos samoin ♥ Torstaina olikin ihana ilma!Muksuja tuunailuja myös sinulle Päden pajaan ♥

SUOSITTELEN

Wanhoja savukerasioita

Eilen keskiviikkona tuli käytyä "kylillä". Täällä mökkikunnassa on yksi kirppispaikka jossa tulee piipahdettua aina kun tulemme...

KATSOTUIMMAT