![]() |
Nopea korealainen kanapitsa |
Hra Snellmanin nopea korealaisen kanapitsa on taivaallinen korealaisen makujen yhdistelmä. Korealaisen keittiön perusmaut: tulinen, hapan, makea ja suolainen yhdistyvät tässä pitsassa ihanalla " korealaisella twistillä".
Vinkki: Jos kaupasta ei löydy sweet and sour-kanalastuja, voit tehdä niitä itse. Vuolu-kanalastuja jotka maustat sweet and sour - kastikkeella, esim, Rainbowin. Tulee yhtä hyvää ellei parempaa.
Ohje löytyy Snellmanin sivuilta ja tehty neljälle henkilölle. Sivuilla on laskuri, jonka avulla voit lisätä aineksia helposti riippuen siitä kuinka monelle haluat valmistaa pitsaa.
Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen, vaikkei pitsasta niin tykkäisikään.😋👇
🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
Nopea korealainen kanapizza
- 1 kpl purkki ananaspaloja mehussa
- 3 rkl tomaattipyrettä
- 0,5 tl kuivattuja chililastuja
- 0,3 tl suolaa
- 1 kpl pakettia (á 125g) buffalomozarellaa
- 1 kpl punasipulia
- 0,5 kpl ruukkua korianteria
- 2 dl vettä
- 12,5 g hiivaa
- 0,5 tl suolaa
- 1 tl sokeria
- 4 dl 00-vehnäjauhoja
- 2 rkl oliiviöljyä
Ohje
- Valmista pizzataikina. Murenna hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää joukkoon suola sekä sokeri. Lisää vehnäjauhot vähän kerrallaan ja alusta taikina lopuksi oliiviöljyllä. Kohota peitettynä noin 30 minuuttia tai kunnes taikina on kaksinkertaistunut.
- Levitä pizzataikina uunipellille ilman leivinpaperia jauhojen avulla. Tee taikinasta kaksi pyöreää omille pelleilleen tai yksi iso.
- Valuta ananaspalat ja ota mehu talteen pieneen kulhoon. Lisää mehun joukkoon 3 rkl tomaattipyrettä, chililastut ja suola. Sekoita. Levitä kastike pohjan päälle. Revi päälle mozzarellaa ja lisää kanalastut sekä ananaspalat.
- Paista pizzaa 275-asteisessa uunissa noin 13–15 minuuttia.
- Kuori ja suikaloi punasipuli. Viimeistele pizza punasipulisuikaleilla ja tuoreella korianterilla.
Voit valmista pizzataikinan myös edellisenä päivänä. Murenna hiiva kylmään veteen ja lisää joukkoon suola sekä sokeri. Lisää vehnäjauhot vähän kerrallaan ja alusta taikina lopuksi oliiviöljyllä. Nosta taikina jääkaappiin ja peitä kulho leivinpaperilla. Anna kohota yön yli.
Kokkaa resepti vaiheittain
1. Aloita pizzataikinasta lämmittämällä 2 dl vettä kädenlämpöiseksi.
2.Murenna veteen 12,5 g hiivaa.
3. Lisää 1 tl sokeria.
4.Lisää 0,5 tl suolaa.
5. Lisää 4 dl 00-vehnäjauhoja.
6. Lisää 2 rkl oliiviöljyä.
7. Kohota peitettynä noin 30 min tai kunnes taikina on kaksinkertaistunut.
8. Valuta 1 purkki ananaspaloja ja ota mehu talteen pieneen kulhoon.
9. Lisää 3 rkl tomaattipyrettä.
10. Lisää 0,5 tl chililastuja ja 0,3 tl suolaa. Sekoita.
11. Levitä taikina uunipellille jauhojen avulla. Tee taikinasta kaksi pyöreää omille pelleilleen tai yksi iso.
12. Levitä kastike pohjan päälle.
13. Revi päälle 1 paketti (125 g) buffalomozarellaa.
14. Lisää 1 pkt Snellmanin Paahdettuja sweet & sour kanalastuja.
15. Lisää ananaspalat.
16. Paista 275 °C noin 13–15 min.
17. Viimeistele punasipulisuikaleilla ja tuoreella korianterilla.
made by PäivinOmaPlogi-kotikeittiö |
6 kommenttia:
Hyvältä näyttää! Täytyy laittaa testiin jossain vaiheessa, pienillä muutoksilla.
Kiitos, parasta on näissä ohjeissa että niitä voi tuunata aina mieleisekseen jos on ainesosia joita ei voi syödä tai ei tykkää. Aurinkoista viikkoa! 🌞
Kiitos ohjeesta minä teen silloin tällöin kyllä pitsaa kuten me kirjoitamme ne on niitä suomalaisia versioita . Ostamme myös joskus kotia .
Pitsa on varmaan Suomen yleisin herkku tavalla tai toisella 😋 kerro jos päädyt kokeilemaan ohjetta mitä pidit. Hyvää viikon jatkoa 🌞
Näyttää tosi herkulta.
Kiitos💗Sitä se olikin, ohjeessa maut kohdillaan ja ihmeekseni onnistuin, 🍕
🌞päivääsi!
Lähetä kommentti