Oma blogiluettelo

Lukuaika- laskuri

Päivän Sitaatti🌹

🌸 ❤️

PoP-Kalenteri

Vko MaTiKeToPeLaSu

maanantai 6. lokakuuta 2025

Illan Pikajämä- pitsa tuplajuustolla.

Illan Pikajämä-pitsa tuplajuustolla syntyi seuraavista aineksista mitä nyt kaapista ja jääkaapista sattui tällä kertaa löytymään. Oikea jämäpitsa siis.🍕


Tarvitset pellilliseen pitsaan:

Coop Pizza Kit- käyttövalmis pitsataikina( 400g) ja tomaattikastike(160g) koko 36 x 25 cm suorakaiteen muotoinen

1 pkt 150 g Snellmanin Kunnon Pekonia

valkosipulia maun mukaan

1 prk Abban tonnikalaa öljyssä

1 pkt ( 280g) Pohjanpoika kermajuustoa viipaleina

kirsikkatomaattia viipaleina 5-6 kpl

jalapenoa( voit jättää pois jos et tykkää)

sen lisäksi käytin Koskenlaskija jalapeno -cheddar- juustokastiketta

Herkkumaan yrttinen pastakastiketta ja Meiran ketsuppia

Provencale- yrttimaustetta ja paprikajauhetta



  • avaa ja levitä pitsataikinalevy uunipellille leivinpaperin päälle ohjeen mukaan
  • lisää tomaattikastikkeet tasaisesti pitsataikinan päälle
  • lisää mausteet( yrttimauste ja paprikajauhe)
  • levitä juustoviiipaleet tasaiseksi riviksi tomaattikastikkeen päälle


  • ruskista kevyesti silputut pekonit ja valkosipulin kynnet pannulla ja levitä juustoviipaleiden päälle suht tasaisesti.




  • sekoita ensin keskenään valutetut tonnikalat ja pari rkl Koskenlaskija- jalapeno-cheddar juustokastiketta kulhossa
  • levitä seos edellisten päälle sekä pilkotut jalapenot ja tomaattiviipaleet 
  • voit vielä purskauttaa Meiran ketsuppia raidoiksi päälle


  • peitä koko komeus vielä kermajuustoviipaleilla tasaisesti, paitsi minulla loppui juustoviipaleet niin jouduin vähän laittaa kahtia muutaman.
  • paista uunissa 220 asteessa noin 9-12 minuuttia Pizza Kit-pakkauksen ohjeen mukaan.


Tästä se kuuluisa Ajatus lähti kokeiluun.


 Ja sitten ei muuta kuin ääntä kohti! Pohja oli mielestäni oikein hyvä pitsapohja eikä ollenkaan " pullamainen".

Ei kommentteja: