Päivin Oma Plogi- Etusivu

tiistai 30. kesäkuuta 2015

Mökkielämää

Kesäloman viimeinen viikko pyörähti käyntiin,nyyh. Hra/Rva Aurinkokin suvaitsi viimeinkin näyttää lämpimänsä puolensa joten eilen olikin ihan jeespäivä ja ilta. Tänään palattiinkin normaaliin marssijärjestykseen eli illalla sataa vettä. No saapahan kukat vettä!

Kesäkukkiakin tuli siis hankittua,aika myöhään kylläki  johtuen ties mistä. Hyvä kun löysi enää Mökkikuntamme kylästä mutta löytyipä silti ja sainkin sitten alennushintaan viimeiset ja  muutamat petuniat,annansilmät sunmuut.
Kuvassa 1 kukka, sen ostin paikallisesta ässäkaupasta ja laitoin amppeliin,perustylsä ja varma kukkaviritelmä ,huomenna on aikomus laittaa luovuus peliin ja pistää loput kukkaset johonkin. Ostin kauan haaveilemani kukkapyörän, siitä kuvaa huomenna!
 Aikomus on myös pieni yrttitarha laittaa, ostin ruukkubasilikaa,minttua ja salaattia. Ans kattoo ny mitä niistä tulee.
Mökkirannassamme on vieraillut kaksi sorsapoikuetta,kova polskinta kuulunut,koiramme on jo niin  tottunut sorsiin kun joka vuosi rannassamme käyvät niin eivät mitään välitä.

Mökkielämään kuuluu myös grillaus, tosin sateen sattuessa käristyvät saunan kiukaan päällä. Tällä etanayhteydellä ei nyt kummempaa ploggausta saa aikaseksi mutta huomenna enemmän kuvia ! Kun ei tajunnut heti aamusta ottaa niitä kuvia. Taidan siirtyä kirjan pariin, Diana Gabaldon Matkantekijään. Siitä sitten enemmän kun olen lukenut kaikki!


Ei kommentteja:

Suosittelen

Coca Cola - pullonavaaja

Joskus sitä tekee yllättäviä löytöjä omista koti/mökkinurkista.Kuten tämä kuvassa oleva  Coca Cola -pullonavaaja. Avaaja oli roikkun...

Plogini katsotuimmat