Päivin Oma Plogi- Etusivu

sunnuntai 25. helmikuuta 2018

Katse kevääseen


...kohdistuu siemenpussien kautta.Kaapista löysin kaksi siemenpussia, Amppelitomaatin ja Havannapaprikan ja alkoipa taas multasormia syyhytä.
Kokemuksesta viisastuneena tiedän että yhdestäkin pussista saattaa itää monta pikkutaimea!

Satoa vuodelta 2015

Aikaisempaa chilistelyä löytyy kyseisen linkin takaa vuodelta 2015. Hmmm.Pari vuotta taukoa jostain syystä( paitsi viime vuonna puutarhahortoilua Mökillä).

                     

Tarvitsisi vaan hankkia multaa ja etsiä istustusastioita. Kaikki vanhat tölkit yms(mihin saa reikiä pohjaan) käyvät.Mökillä on lisää siemeniä, mm. orvokin joita voisi koittaa kasvattaa ihan alusta asti.
Kukkaruukutkin täytyy kaivaa esiin jos ja kun siemenet itää ja niistä tulee söpöjä pikkuruisia taimia.
Ja voisihan sitä kun oikein innostuu hankkia vielä muutaman pussin jotain kivoja siemeniä...


          Olkaa siis valmiit kotihortonoomin postauksiin ja kuviin chileistä ja tomaateista ainakin!           

Joko sinulla alkaa kutkuttaa työntää sormet mustaan multaan?

2 kommenttia:

Päden paja kirjoitti...

Noita postauksia jo odotetaan! Kiva on seurata kasvien kasvua:) Täällä ei ole vielä mitään kasvamassa, mutta tänä vuonna olen kyllä päättänyt että tomaatteja on laitettava kasvamaan:) Ihanaa helmikuun loppua sinne ja leppoisaa kevään odottelua♥

Päivi kirjoitti...

Hei vaan varmaan jo tällä viikolla jahka pääsee semmoseen kauppaan mistä saa kunnon multaa ;) Sepä se, kasvun ihme ja onhan se kiva kuvatakin niitä <3 Tomaatit on juu yllättävän helppoja ja jos nyt viime virheistä oppis ettei juottais noita kasveja ihan liikaa....Samoin myös sinne Päden Pajalle <3 <3 Maaliskuu on jo oven takana!

SUOSITTELEN

Wanhoja savukerasioita

Eilen keskiviikkona tuli käytyä "kylillä". Täällä mökkikunnassa on yksi kirppispaikka jossa tulee piipahdettua aina kun tulemme...

KATSOTUIMMAT