Oma blogiluettelo

Lukuaika- laskuri

Päivän Sitaatti🌹

🌸 ❤️

PoP-Kalenteri

Vko MaTiKeToPeLaSu

torstai 11. syyskuuta 2025

Läskipannari




Anoppi teki aina läskipannaria oman ohjeen mukaan ja minä otin ohjeen talteen. Ohjetta olen vuosien varrella vähän muunnellut ja tehnyt milloin mitenkin.

Anoppi oli sotalapsena Ruotsissa ja luulen että hän on oppinut tekemään  Sianlihapannukakkua siellä. Ohessa yksi versio kyseisestä "läskipannukakusta".😋


Tässä minun versio läskipannarista.

Tarvitset:

1 litra maitoa (täysmaito)
2- 3 kananmunaa
5 dl vehnäjauhoja
½ dl rasvaa 
1 pkt pekonia
2 sipulia
2 tl suolaa
(sokeria)


  • vispilöi vehnäjauhot maidon joukkoon
  • anna seoksen turvota jonkun aikaa
  • lisää kananmunat kevyesti vatkaten sekä muut aineet

  • ruskista kevyesti pannulla voissa pekoni -  ja sipulisilppu.



  • kaada uunipellille leivinpaperin päälle pekonisipuliseos .
  • heitä sekaan muuta nokare voita( jos et laita taikinaan sulatettua rasvaa)


  • Kaada lopuksi turvotettu pannukakkutaikina uunipellille pekonisipulisilpun päälle.
  • paista uunissa 200 asteessa n. 30-40 minuuttia keskitasolla.
  • syö ja nauti😋
Pannari ei ole ihan terveellisemmästä päästä mutta ah! niin hyvää! 


Maistuukos sinulle pannari?

 

5 kommenttia:

Hanna Helena kirjoitti...

Fläskpannkaka! Meillä tuntuu olevan sama resepti, vaikka jätän sipulit pois. Mums!

Cara kirjoitti...

En ole koskaan tehnyt tuollaista, mutta herkulliselta näyttää. Kokeilen kunhan inspiraatio iskee :)

Päivi kirjoitti...

Hanna Helena👍🏻😋 Kiva kuulla että sama resepti! Se on just tuo fläskpannkaka!

Päivi kirjoitti...

Cara, kokeile ihmeessä on hyvää ja täyttävää😋

Kruunuvuokko kirjoitti...

Pitää ehdottomasti joskus kokeilla. Kiitos ohjeesta.