Päivin Oma Plogi- Etusivu

tiistai 12. toukokuuta 2015

Jorinaa Kuntoutuksesta. ...

....jatkuu siis...Kun ei nyt pääse kirppikselle, ei ostaa muumimukeja tms postaan siis tästä kuntoutuksesta mikä ykkösjuttu tällä hetkellä☺  ja toteamus eiliseen ja vastauskin pääsenkö aamulla ylös sängystä niin pääsin. Aamusta siis oli vesijumppaa, kokemus sekin näin ensikertalaiselle, alaselkä kipeytyi eli tuntui kyllä. 

Sen verran innostuin kuntosalin vehkeistä että kävin illalla vielä omatoimisesti mm.juoksumatolla ja soutulaitteessa. Venytyksiä ja vanutuksia unohtamatta! Hyviä vinkkejä olen saanut ja tietoa mm. Kivunlievityksestä. Tää päivä oli muutenkin aika tiukka, ohjelmaa riitti klo 8 -16. Välillä toki oli taukoja ja käytiin syömässä ja kahveella. 
Tää ilta mennyt  sitten ihan huilatessa  ja telkkaria katsellen. Ja niin jos jotakuta kiinnostaa ja ihmettelee miksi olen täällä niin minulla on selkärankareuma sekä Crohnin tauti. Tämä kurssi on tarkoitettu työelämässä oleville selkärankareumaa sairastaville.  

 Alkaa taas olla myöhä, jääkiekko jatkoajalla ja karssut melkein syöty joten Hyvää Yötä /Good Night ja kommentti edes pienikin olisi kiva niin tietäisi lukeeko tätä kukaan muu kun miä ☺

Ei kommentteja:

Suosittelen

Coca Cola - pullonavaaja

Joskus sitä tekee yllättäviä löytöjä omista koti/mökkinurkista.Kuten tämä kuvassa oleva  Coca Cola -pullonavaaja. Avaaja oli roikkun...

Plogini katsotuimmat