Päivin Oma Plogi- Etusivu

torstai 14. toukokuuta 2015

Sauvakävelyä ja muuta sutinaa 13.5.

Kuvan sauvat ovat Exel Obsession n.110 cm ja pinkit lenkkarit Hummelin, maksoivat 14 e tarjouksesta. Anttila.
ps kuten kuvasta näkyy tänään heti aamusta sai tutustua sauvakävelyn saloihin. Oikea tekniikka löytyi aika pian pienen harjoittelun jälkeen ja pieni hiki tuli siinä sauvoessa pururataa eteenpäin. Tehokasta treeniä sohvaperunalle!  Ajattelinkin  kun kotia pääsen käyn ostamassa itelleni sauvat ja tavoitteenani onkin aloittaa uusi liikuntaharrastus. Juurikin sauvakävely tuntuisi sopivalta. Vähällä rahalla kiinni kivaan liikuntamuotoon.

 Uimaan pääsi taas tänään terapia - altaaseen ja siellä sitten tehtiin erilaisia liikkeitä . Jotenkin vaan tuntuu ettei tuo vesijumppa ole mun juttu! Eikä siitä siis sen enempää.

 Niin vaan taas tämäkin päivä livahti silleen ratevasti.  Kuntoutus kääntyy lopulleen ja perjantaina alkaa kotimatka. Illan viihdykkeeksi saa kelvata tyyny ja Nukkumatti, töllö ja valot kiinni samoin tabletti ja silmät. Sen verran tehokas päivä takana,  tai no  tuli sitä lounaan jälkeen otettua pienet torkut.  Huomenna uusi päivä ja uudet kujeet!

Hyvää Yötä siis ja Goodwill Night!  Liiku ja Nauti!


Ei kommentteja:

Suosittelen

Coca Cola - pullonavaaja

Joskus sitä tekee yllättäviä löytöjä omista koti/mökkinurkista.Kuten tämä kuvassa oleva  Coca Cola -pullonavaaja. Avaaja oli roikkun...

Plogini katsotuimmat