Päivin Oma Plogi- Etusivu

keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Rojua, Rojua ?

Kukka ruukku
Tällaiseen maljakkokaunottareen törmäsin hiljattain ja ihastuin heti!Maljakko on Made in West Germany. Maljakolla on korkeutta n. 25 cm joten aika kookas ruukku on. Tämä roju oli matkalla joko kaatopaikalle tai kierrätykseen kuitenkin joten pelastin sen itselleni. Minulla on muitakin noita länsisaksalaisia ruukkuja mutta ne ovat hiukan erilaisia väritykseltään ja muodoltaan myös.
ken on meistä kaikkein kaunein....

Pohjamerkintä  w. germany
Seuraavassa kuvakavalkaadissa muutamat retroihanuudet joita olen löytänyt viimeaikoina ja kun tämän plogin yksi tarkoitus on esitellä kirppis ym retrolöytöjä niin olkaapa hyvä!Tarkoitus on vielä syventää tietoutta esineistä ja päivittää tätä postausta 😊John Tams-muki Made in England
vanha ruskea pullo,pohjassa merkintä 1000,K37
ihanat Englantilaiset maisemalautaset Windsor ja Medmenham Abbey

Nuita englantilaisia maisemalautasia ja kuppejakin voisi kerätä lisääkin,jos vain vastaan tulisi. Mietin jospa laittaisin nekin seinälle tyyliin mummon Arabian posliinilautaset (postaus niistä).

Lopuksi vielä vähän patsastelua  hevosvoimin,pohjassa ei leimoja,valkoista posliinia. Tämän myötä taas toivottelen yötä!

Jihaaaaa
Ei kommentteja:

Suosittelen

Coca Cola - pullonavaaja

Joskus sitä tekee yllättäviä löytöjä omista koti/mökkinurkista.Kuten tämä kuvassa oleva  Coca Cola -pullonavaaja. Avaaja oli roikkun...

Plogini katsotuimmat