Päivin Oma Plogi- Etusivu

tiistai 5. toukokuuta 2015

Miten lisätä blogi....

Niin miten,en jaksanut tänään paneutua koko asiaan,väsytti ja selkää särki. Kyllä se näkyy siellä olevan joten kai se näkyy joskus jopa  joku käy kattelemassa sitä. Yksi ihana puoli on käydä lukemassa ja ihastelemassa muiden blogeja; miten hienosti tehtyjä ja kauniisti otettuja kuvia ja mielenkiintoisia juttuja. Välillä koittaa kommentoidakin jotakin.
 Kun ei nyt oikein muuta voi tehdä,olen nimittäin saitsulla selän vuoksi, voi ainakin puoli-istuvassa asennossa päivittää omaa plogi ja lukea muiden. Olen ensi viikolla menossa kuntoutukseen ja odotukset ovat korkealla sen annista. Silloin en varmaan ehdi tai jaksa päivitellä tai katsoo nyt sitten. Sitä varten pitäisi käydä ostamassa uimapukukin ja lenkkarit ja ja....En ole nimittäin yhtään urheilullinen ihminen ja uimisesta en tykkää yhtään! Miä tykkään pukeutua farkkuihin ja buutseihin sekä farkkutakkiin ja rentoihin vaatteisiin.  En ole yhtään jakkuihminen tai vastaava.
 Tästä tuli nyt vähän valivalipostaus mutta eikös tää plokkaus ole vähän terapiaa?
Kaikesta huolimatta kesä on tulossa ja lämmintä luvassa ☺

Lempparimuki Hosuli "koska miäkii oon vähä hosuli ja keräilen kaikkea"  

Ei kommentteja:

SUOSITTELEN

Wanhoja savukerasioita

Eilen keskiviikkona tuli käytyä "kylillä". Täällä mökkikunnassa on yksi kirppispaikka jossa tulee piipahdettua aina kun tulemme...

KATSOTUIMMAT