Päivin Oma Plogi- Etusivu

torstai 14. toukokuuta 2015

Kuntoutusviikon viimeinen ilta

Koskapa eilen meni yhteydet sain eilisen postauksen julkaistua vasta äsken,olkaa hyvä. Mrrrr. Mutta sellaista se on nettimaailmassa. Onneksi ehdin tallentaa sitten olisi harmittanut vielä enemmän!

 Vaan entäpä tänään. Kuten otsikossa tuli todettua kurssi on lopuillaan ja huomenna ollaan tähän aikaan  jo toivottavasti kotona! Nämä 5 päivää mennyt tosi nopeasti ja liikunnallista ohjelmaa ollut riittävästi ja monipuolisesti! Myös luentoja selkärankareumaan  liittyen on ollut ja uutta tietoa saanut. Pitkä ostoslista kotiin vietäväksi mm.se terapiapallo, kävelysauvat. ...Siis tämän päivän ohjelmassa oli mm. Kävelytesti ja uintia. Piti kävellä jos jaksoi 500 metrin  pätkä 4 kertaa eli 2 km, menikö oikein? Rinnan alla oli sykemittari jonka lukemat otettiin talteen mennen tullen.Tällä kartoitettiin alkukuntoa  Huhhuh hiki tuli ja syke nousi mutta jaksoinpas!   Joku voi ajatella että mitäpä joku 2 kilsaa mutta tälläselle amatöörille on sekin matka. Omaan tahtiin sai kävellä.
Uimisesta temppuiltiin nyt pötkön kanssa ja nyt ei ihme kyllä alaselkä kipeytynyt. Täyty laittaa kuva mun hienosta uimalakista, minulla kun on pitkät hiukset niin rassaa aina tapella ja kuivata niitä.


 Loppuilta menekin  töllöttimen ja sieltä tulevan  jääkiekon kanssa. Suomi pelaa Tsekkiä vastaan ja tietysti täytyy  toivoa että
 Suomi voittaa!
Öitä ja good Night!

Ei kommentteja:

Suosittelen

Coca Cola - pullonavaaja

Joskus sitä tekee yllättäviä löytöjä omista koti/mökkinurkista.Kuten tämä kuvassa oleva  Coca Cola -pullonavaaja. Avaaja oli roikkun...

Plogini katsotuimmat