Päivin Oma Plogi- Etusivu

keskiviikko 17. elokuuta 2016

Muumiuutuuksia tulossa Syksyllä!


Pieni "mainospostaus" tähän väliin tulevista Muumiuutuuksista, jotka varmaan löytävät taas tiensä monen Muumifanin hyllyihin ja vitriineihin käyttöön ja koristeeksi.


"ARABIA MUUMI / UUTUUDET
Syksyn 2016 lanseerauksiin kuuluu Lumihevonen -talvisarjan lisäksi useita muita tuotteita. Lanseerauspäivä on 1.9.2016

YSTÄVYYS #2
Alkuvuodesta 2016 julkaistuun värikkääseen Ystävyys -sarjaan kuului purkki, kaadin sekä kulho. Sarja saa nyt jatkoa suurella, 30 cm leveällä tarjoilulautasella sekä 26 cm tarjoiluvadilla. Kuvitus perustuu Tove Janssonin kirjaan "Kuka lohduttaisi Nyytiä?".

ESI-ISÄ
Monien muuminystävien ilolla vastaanottama, niin ikään 2016 alussa myyntiin tullut mustan värinen Esi-Isä saa mukin, kulhon ja lautasen jatkoksi pienen kannellisen purkin sekä kaatimen. Muumiaiheisia kaatimia on julkaistu nyt yhdeksän erilaista.

KERÄILYLAUTASET
Yhteensä 20 erilaista lautasta sisältävän keräilylautassarjan viidennet ja kuudennet lautaset ovat "Muumit maalaa" sekä "Tove 100". Lautaset myydään kahden kappaleen pakkauksessa. Kuvitukset perustuvat vanhempiin tai harvinaisempiin, jo esimerkiksi mukeissa julkaistuihin aiheisiin.

Sininen maalaavat Muumit (tai Muumit maalaa) -muki on ensimmäisiä Teema-mallisia muumimukeja. Se oli myynnissä vuosina 1990-1996.

Tove 100 -sarja julkaistiin Tove Janssonin satavuotisjuhlien kunniaksi vuonna 2014. Joka kuudenteen mukiin oli piirretty silmälasit. Nämä keräilykappaleet, nk. rillimukit muodostuivat erittäin halutuiksi keräilykohteiksi. Uudessa keräilylautasessa silmälasit ovat jokaisessa astiassa.

MUUMI KORISTEPUU
Vuonna 2014 julkaistu koristepuu-sarja käsittää yhteensä 13 seinälaattaa, jotka yhdessä muodostavat rakastettuja Muumilaakson hahmoja esittävän kokonaisuuden.

Nyt julkaistavat kolme viimeistä laattaa ovat nimeltään Hemuli, Nipsu ja Haisuli.

Koristepuun aiemmin lanseeratut osat ja julkaisupäivät ovat:
- Muumimamma, Muumipappa 31.12.2015
- Muumipeikko, Pikku Myy, Nuuskamuikkunen 30.6.2016
- Mymmelit, Niiskuneiti 31.12.2016
- Tiuhti ja Viuhti, Tuutikki, Vilijonkka 30.6.2017

Moomin.comin mukaan kaikkia osia on vielä toistaiseksi tilattavissa Muumien virallisesta verkkokaupasta.

Kuva: Moomin.com "
 
Muumitaivas.fi - sivustolta kopsattu teksti ja kuva Moomin.com.

 
Minun ostoslistaan kuuluu ehdottomasti uusi Muumikannu Esi-Isä sekä keräilylautaset.Ehkä myös tarjoilulautanen Ystävyys. Koristepuun keräilyn olen suosiolla jättänyt muiden heinäksi; päätös jota ehkä kadun kun niitä ei enää saa mistään...Johonkin se täytyy rajata tämä Muumien keräys ja minun piti aluksi kerätä VAIN mukeja(HAH)!
 
 
 
Uusi 2016 Talvimuki Lumihevonen on tuloillaan minimukeineen ja lusikoineen.
 
"ARABIA MUUMI / UUTUUDET
Muumien virallinen verkkosivu Moomin.com julkaisi kuvat ja tiedot vuoden 2016 talvimukista. Lokakuun ensimmäinen päivä myyntiin tulevan sesonkisarjan nimi on Lumihevonen.
Lumihevonen perustuu vuonna 1957 ilmestyneeseen kirjaan Taikatalvi.
"Muumipeikko on herännyt kesken talviunien ja oppinut itsestään ja talvesta paljon. Jännittävältä ja oudolta tuntunut talviseikkailu ei ota loppuakseen, kun Muumipeikko kohtaa Lumihevosen, jota se luulee oikeaksi hevoseksi. Talven sesonkiastioissa nähdään myös huolista ryppyiset kasvot, kun kuvituksissa esitellään Surku-koira.", kertoo uudesta sarjasta Moomin.com.
Mukin lisäksi julkaistaan esimerkiksi kuusenkoristeeksi sopivat minimukit (4 kpl / paketti), kulho ja kaksi sesonkilusikkaa: Surku-koira ja Muumitalo.
Talvimukeja on julkaistu yhtäjaksoisesti vuosittain vuodesta 2006 alkaen. Ensimmäisen sarjan nimi oli Talviyö, josta on tullut haluttu keräilykohde. Minimukit lanseerattiin talviteemaan vuonna 2011 ja ensimmäinen talvisesonkikulho vuonna 2013.
Mitä pidät uudesta sarjasta?
Kuva on lainattu sivulta Moomin.com."

Kuva ja teksti kopsattu sivulta Muumitaivas.fi

Kerättävää ja ostettavaa siis riittää taas loppuvuodeksi Muumifanilla.Toivottavasti rahat riittää ;) Itse olen ostanut talvimukin ja minimukejakin on kaikki paitsi viime vuoden 2015 jäi kaupan hyllylle.Jos joku tietää mistä niitä saisi vielä edullisesti saa vinkata...( kuva sama kuin v. 2015 talvisesonkimukissa).

Mikä sinusta on noista uusista Muumituotteista ihanin? Onko se Esi-Isäkannu vai uudet keräilylautaset vai joku muu? 

Ajattelin pitää pienen arvonnan jossa palkintona jotain Muumitavaraa, ehkä viimeistään silloin kun Plogini täyttää 3 v. ensi vuonna? Vai aikaisemmin? Mitä mieltä olette? 

Ei kommentteja:

SUOSITTELEN

Wanhoja savukerasioita

Eilen keskiviikkona tuli käytyä "kylillä". Täällä mökkikunnassa on yksi kirppispaikka jossa tulee piipahdettua aina kun tulemme...

KATSOTUIMMAT