Päivin Oma Plogi- Etusivu

tiistai 16. elokuuta 2016

Plogikoira Kapun Kesä

Vuh!

Plogikoira Kapu tässä Hau! Emäntäni halusi että päivittäisin kuulumisiani Kesän osalta. No mikäs siinä,Emäntä lupasi toimia kirjurina.


Sienimetsälle tietysti mentiin kun Emäntä (ja Isäntäkin) tykkää kerätä noita kummallisia kukkia maasta. Minä en niistä niin perusta enkä syö mutta on hauska päästä metsään samoilemaan ja haistelemaan kaikenlaisia hajuja. Mukana oli kahvia ja pullaa ja minulle vettä. Janohan siinä tulee kun monta tuntia metsässä juoksee. Onneksi ei vielä näkynyt hirvikärpäsiä, ei ne minua olisi häirinnyt mutta Emäntä ei niistä tykkää.


Kanttareilleksi Emäntä noita sanoi ja niitä löytyikin puoli ämpärillistä.Mökin takapihalta löytyi pari isoa Herkkutattia. Metsäreissun jälkeen maistui uni. Kehtasikin Emäntä häiritä ja ottaa kuvan!


Krooh....tässä vaiheessa ei enää kamera häirinnyt...


Kuvaa vielä todisteeksi siitä etten sentääs koko ajan nukkunut. Kävin vähän vilvoittelemassa jalkojani rantavedessä. Uimaan ei minua saa, ei edes keppejä heittelemällä! Onneksi Kesä ei ollut helteinen, pieni sade ei haittanut vaikka Emäntä taitaisi olla erimieltä.Mökillä kävi myös Kissoja!Kissat olivat kylläkin kyläilyllä eriaikaan.Mitä siitä olisi tullut jos olisimme pyörineet kaikki samaan aikaan pienissä tiloissa? En niin perusta kissoista mutta kissat eivät tykkää minusta!Työnnän kuononi aina liian lähelle ja sitten saatan saada tassusta kun olen liian utelias.Pöh. Vai muka...

Neiti
 Neitillä on siniset silmät ja on ihana karvakasa <3 Vähän tuikea ilme kuvassa.

Miste
Miste on tälläinen siro Kissaneito. Mökin ikkunasta oli kiva katsella ulos lintujen puuhia.

Rontti
Rontti on, no Rontti. Vanha, viisas Kissa.Joukon etuoikeutettu Johtaja!
Kissat ovat Emäntäni nuorimman Pojan ja hänen Miniän lemmikkejä. Mökkielämä maistui heillekin <3

Kesä meni liian nopeasti. Mökillä oli kiva olla kun sai vain maata, vahtia naapureita, ihmetellä sorsia rannassa ja leikkiä jalkapallolla.Kaikesta touhuiluista ei onneksi Emäntä kuvia ottanut; jotain yksityisyyttä Plogikoirallakin oltava.Mur.

Miten teidän Kesä meni? kysy Plogikoira Kapu ja painuu sängyn alle uneksuu seuraavasta Kesästä.

Ei kommentteja:

SUOSITTELEN

Wanhoja savukerasioita

Eilen keskiviikkona tuli käytyä "kylillä". Täällä mökkikunnassa on yksi kirppispaikka jossa tulee piipahdettua aina kun tulemme...

KATSOTUIMMAT