Päivin Oma Plogi- Etusivu

lauantai 6. kesäkuuta 2015

100. postaus!


Aloittaessani n. vuosi sitten Plogini oli ajatus postailla sitäsuntätä-tyyliin minulle tärkeistä asioista.Oma Blogi oli ollut mielessäni jo pitemmän aikaa. Blogger oli luonnollinen valinta ja olen ollut tyytyväinen sen tuomiin mahdollisuuksiin.

Plogissani ovat olleet pääasiassa Muumimukien ja Muumitavaroista kirjottelu ja esittely, kaikenlainen kirppis ja keräilyjutut sekä kirjat joita olen lukenut.Myös Haikut ja itse ottamani valokuvat.Unohtamatta omia Rakkaita koiriani Essiä ja Kapua! 

Tietynlainen kotikutoisuus kuuluu asiaan ja kuvat joissa saa olla kauneusvirheitä. Jos teksteissäni on ollut asiavirheitä tai toimimattomia linkkejä pyydän anteeksi.

Mielestäni ylläoleva on toteutunut vaikka tässä olikin pieni tauko jolloin en jaksanut/ehtinyt bloggailla. Muuten tuo sadas postaus olisi tullut jo täyteen ajat sitten.Vaan hyvä näin. Parasta tässä on se että saat vapaasti toteuttaa ideoita ja tuoda esille, rakkaus ja intohimo asioihin jotka kiinnostavat, omalla tavalla, omalla tyylillä.

MOTTO:
- Aina löytyy jotain Postattavaa!-

Tästä on kiva jatkaa, toivottavasti jatkat mukanani.
Kapu- Plogikoira
 PS.alkukuvassa on makean Suippopaprikan kukka!

Ei kommentteja:

Suosittelen

Coca Cola - pullonavaaja

Joskus sitä tekee yllättäviä löytöjä omista koti/mökkinurkista.Kuten tämä kuvassa oleva  Coca Cola -pullonavaaja. Avaaja oli roikkun...

Plogini katsotuimmat