- Kesällä maistuu erilaiset tuoreet ja raikkaat salaatit, paitsi että ne on helppo ja nopea valmistaa niin on myös saatavilla paljon kotimaisia raaka-aineksia mistä tehdä.
- Vain mielikuvitus on rajana! Salaateista on helppo tehdä myös ruokaisia ja lisätä melkeinpä mitä vaan vihreän salaatin joukkoon, tai no, melkein, paistettu jauheliha,hmmmm....
- salaattivalikoimiakin on vaikka mitä
- Itse olen tykästynyt jostain syystä nyhtöpossuun eli pulled porkiin, siksipä halusin tunkea sitä myös salaattiin ja tässäpä 1 ohje jonka olen kehittänyt ihan omasta päästäni.
- 1 jää- ja 1 friseesalaattipussi
- 2 prk nyhtöpossua(mieluummin sellaista missä on kastikepussi mukana, Kivikylän Pulled Pork on hyvä ja se on kotimaista)
- 1-2 paprikaa (keltaista ja tai punaista)
- uutta sipulia raakana muutama(ne on aika pieniä vielä)
- 3-4 tomaattia(riippuu koosta)
- kurkunpätkä(tai pieni kurkku kokonaan)
- 1 prk Valion chilisalaattijuustoa (namnam)
- revi salaatti, pilko ainekset reilunkokoiseksi että on suutuntumaa, kippaa nyhtöpossu sekaan ja sekoita, laita tomaattia lohkoina koristeeksi äläkä unohda salaattijuustoa.
- jos et tykkää chilin mausta käytä naturesalaattikuutioita.
- ja jos et pidä nyhtöpossusta lisää tonnikalaa tms mutta sitten se on jo toinen juttu :)
- ruokajuomaksi käy raikas vesi!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti