Päivin Oma Plogi- Etusivu

perjantai 19. kesäkuuta 2015

Muumia,Miska ja 1 Pikku-Pehtoori


SITÄSUNTÄTÄ

 • Tällä viikolla minua onnisti käydessäni kaupungissa parilla kirppiksellä.Yllä yhteispotretti kirppislöydöistäni kuvattuna sohvalla johon ne kasasin ja kiltisti poseerasi.

 • Tiedättehän tunteen te kirppiksillä kävijät; välillä ei satu eteen yhtään mitään kivaa ja sitten niitä pongahteleekin hupsvaa. Olen aiemmin valitellut ettei tästä kaupungista löydy Muumia kirppiksiltä mutta nyt löytyi. Ehkei ysärimukeja tai vastaavaa mutta jotain Muumia kuitenkin!


 • Seuraavassa kuvakooste aarteistani. En yleensä ole laitellut hintoja tänne esille mutta nyt teen poikkeuksen. kiinnostaisi tietää mitä te muut olette maksaneet vastaavista? Onko hintaerot kuinka suuret eri kaupunkien välillä kirppiksillä?Pitääkö esim. Fida samanlaista hintatasoa joka kaupungissa?
 • Tosin jos jotain tiettyä kerää on siitä valmis jotain maksaakin,? oletteko samaa mieltä?

Fidasta tarttui mukaan siis tämä nalle,12 ja puoli e.Kaikenpuolin kuin uusi ja korvassa roikkui vielä esittelylappu!Miskan koko n.20cm. Kaikille varmaan tuttu tämä symppis karhu :)

 • Miska-karhu oli Moskovan kesäolympialaisten 1980 maskotti.Ennestään hyllystäni löytyy posliininen Miska-karhufiguuri sekä juomalasit. 

"En mä tahdo puukotella,
mutta tahdon suukotella,
jos en saa mä suukotella,
saatan vaikka puukotella."/Elina Karjalainen

 • Tämä nallekaan ei varmasti ole Uppo Outo! Muistan miten tykkäsin lukea Elina Karjalaisen kirjoittamia Uppo- Nalle kirjoja.Laulava Lintukoira,Reeta....tuttuja hahmoja.
 • Uppo-Nalle Pelastusarmeijan nallekorista maksoi 2 e joten nappasin mukaan sillä Nalleja EI ole koskaan liikaa....:D Eihän?
LippuLappu: Hannu Taina oli Uppo-Nalle-kirjojen rakastettu kuvittaja!Elina karjalainen taas kirjojen kirjoittaja!
Antti Nurmesniemen suunnittelema Pikku Pehtoori löytyy myös suurempana 2 l versiona. Taattua Retroa 50-luvun lopulta alkaen eri väreinä.
Herra P.Pehtoorin sisäpuoli on aivan loistavassa kunnossa,Myös kansi nuppeineen on moitteeton koriste.Siksipä hinta 60 e tuntui aivan kohtuulliselta. Not For Sale! ;)
Viimeisenä vaan ei vähäisenä Muumipehmot! Muumimamma käsilaukkuineen ja hieman punaa silmiin ja suuhun saaneena 2 e ja Muumipeikko Bulls 1998 1,50e.
50 senttiä mä maksoin näistä vain...

 • Metkan näköinen tuo Ysärimuumipeikkopehmo, jotenkin lyhyemmät kädet/tassut? Tai sitten hän on Niiskuneiti, hännässä on nimittäin keltainen tupsu. Tosin Ysärimuumipehmot poikkeavat muutenkin nykyisistä; itselläni on tuolta ajalta ennestään vaaleansininen ja keltainen Muumipehmo.
 • Plussaa oli Muumimamman käsilaukku,joka on tallella. Ennestään jo kotonani olevalla Mammalla on laukku unohtunut/ jäänyt jonnekin aikojen saatossa. Saattaa olla että molemmat pääsevät kylpyyn!
 • Molemmat pikkuruiset muumifiguurit ovat muovia ja 1998 Bullsin tekosia; vitriinistäni löytyy vastaavia;kädet liikkuvat ja on häntä.Näissä se on jopa ehjä, yleensä häntä on katkennut tai kädet hajonneet.
 • Kuvan hemmot ovat vas. Niisku, Niiskuneidin keksijäneroveli ja Muumipeikko, Muumimamman ja papan lapsi, Niiskuneidin rakastettu ja Nuuskamuikkusen ystävä.
 • Näitä olen nähnyt myyvän nettikirpuilla 2-3 e kappale.En osaa äkkiseltään sanoa mistä hahmoja on saanut aikoinaan.
Tässäpä tätä tällä kertaa...Postaukset Ihmeellisistä ja ihanista Kirppislöydöistä jatkuu ...(Huom. Itseironia ja leikillisyys ;D) Kiitos jos ja kun viihdyit,ja jaksoit lukea!

3 kommenttia:

Valtavirrassa kirjoitti...

Googlettelin jotain asiaa ja päädyin blogiisi huomamaan, että täältähän löytyy kivoja kirppislöytöjä:) Itseäni tuntuu kiinostavan aina, että mitä muut on mistäkin kirpparilla maksaneet, joten kiva kun olit tässä postauksessa hintoja maininnut! Ja oletpa löytänyt hyväkuntoisen Pehtoorin :)

Päivi kirjoitti...

Hei!pikku Pehtoori oli yllättävän hyvässä kunnossa, voisi vieläkin käyttää jos raaskis...sattumoisin siellä oli myös 2 isompaa punaista Pehtooria;harvinaista että noin monta yhtaikaa mutta veikkaan ettei enää ole. Kiva kun jaksoit kommentoida ja tervetulemas uudelleenkin ☺ Kirppispostaukseni jatkuu, vielä on esittelemättä kuvassa olevat Röstrandin astiat ja munakuppi,joka mielestäni näyttäisi olevan Arabian valmistama...?

Valtavirrassa kirjoitti...

Ehdottomasti tulen jatkossakin kurkkimaan blogiisi :) Kirppispostaukset jaksaa kiinnostaa varmaan aina!

Suosittelen

Coca Cola - pullonavaaja

Joskus sitä tekee yllättäviä löytöjä omista koti/mökkinurkista.Kuten tämä kuvassa oleva  Coca Cola -pullonavaaja. Avaaja oli roikkun...

Plogini katsotuimmat