Päivin Oma Plogi- Etusivu

torstai 4. kesäkuuta 2015

Jotain Retroa Jotain Lasia Jotain Höpötystä

Oheinen otsikko vaatii selityksen mutta toisaalta kuvan kera ei.1 kuva taas kerran kertokoot enemmän kuin 1000 sanaa. Jokaiselle tullee varmaan omia mielle yhtymiä sanalle Retro. Itsekin huomasin saman asian kolutessani (taas kerran) omia kätköjä. Ja vähän muutakin.

Kuten illalla kuvatessa ei riitä valo tabletin kameraan joka on sivumennen sanoen umpisurkea varsinkin kun kuvaajakin on sitä. 

Piti siis ottaa järeät kalustot käyttöön eli oma rakas järkkärini, kunnes ilmeni toinen propleema. Läppärissä on vain paint-ohjelma kun taas tabletissa on Picsart-ohjelma jolla saa mukavasti muokattuu kuvia. Olette varmaan sen jo huomanneetkin, innostuneena siihen mitä erilaisimpana munklauskuvina.

Mutta löysin läppäriinikin aika kivan kuvanmuokkausohjelman ja ohessa Picasahassuttelua :)

ruskeat retrokupit ovat a la Vereco, France

 Minusta nämä ruskeat Ranskalaiset
ovat vaan söpöt, eikö?
Etsystä löytyy samanlaiset kupit, tämän linkin takaa :)



Langinkosken museon matkamuistokupit kuumalta 60-luvulta!

Näistä en ole tietoa löytänyt...
Japan lukee tuon metallipidikkeen pohjassa.
Samantyylisiä olen nähnyt eri kaupunkilogolla.
klikkaa kuvaa suuremmaksi 
Pieneen lasimaljakkoon on hiottu pienen pieni lintu
Tämäkin muisto aikojen takaa. Ei merkintöjä, ei tietoja.


RETRO ja VINTAGE kummassakin on vissi ero .Vintage (suom. hyvä vuosikerta) tarkoittaa menneiden vuosikymmenten vaatteita ja esineitä.
 Retro tarkoittaa aiempien vuosikymmenten tyyliä, muotia tai muuten vanhan tuntuista ainesta, jota sovelletaan uudelleen nykyaikana. Myös verbiä "retroilla" käytetään. Näin Wikin mukaan. ETSYN mukaan nuo ruskeat ranskalaiset kahvikupit ovat vintagea, ei retroa. Saattaapi olla.

pretty one
Jos joku satunnainen lukija tunnistaa tuon pikkumaljakon niin hihkaskoon tänne. Maljakon ? korkeus on n. 10 cm ja siihen on joku kauniisti kaivertanut pikkulinnun oksalle.Tiimaritavaraa se ei ole tiedän varmasti!

Ei kommentteja:

Suosittelen

Coca Cola - pullonavaaja

Joskus sitä tekee yllättäviä löytöjä omista koti/mökkinurkista.Kuten tämä kuvassa oleva  Coca Cola -pullonavaaja. Avaaja oli roikkun...

Plogini katsotuimmat