Päivin Oma Plogi- Etusivu

sunnuntai 2. elokuuta 2015

Mökillä taasen
Pari vapaapäivää joten luonnollisesti sitä suunnistettiin Mökille, satoi tai paistoi. Mielessä kimmeltää ajatus lähteä huomenna sienimettään ja kanttarellit,toki muutkin sienet(syötävät) kelpaa. Mustikoitakin voisi kerätä ja valokuvia napsia. Metsässä sitä mieli lepää ja stressi haihtuu.

Oli ilahduttava huomata miten kukkaset kasvaneet ja voineet hyvin. Kerrankin sellainen Kesä! Ei ole paahtanut kukkasia ruskeiksi vaan Luontoäiti/isä hoitanut kastelun. Postauskuvassa olevat Petuniat jotka rehottaa keittiön ikkunan edessä kukkalaatikossa näyttää oikein hyvältä.

Tablettikuva

Pölykapseliamppelissa minun yrttitarha oikein rehottaa,looks good!
 Siinä oli siis minttua, basilikaa ja salaattia jotka on ostettu ruukkuyrtteinä. Huvikseen heitin ruohosipulin ja villirucolan siemeniä ja näyttäisi nekin vihertävän. Luonnossa näyttää niin ihanan vihreänsyötävänhyvältä!
Salaatti ja minttu oikein rehottaa. Kokeilu onnistunut! Huomenaamulla sitten leivän päälle vähän salaattia tai napsii ohimennen muuten vaan. Maistoin jo ja aika vahva maku kaikissa!

EDIT: 5.8.2015


Vertailun vuoksi mikä oli tilanne 22.7. mökillä (klik linkkiä).


Ulkona alkaa jo pimentyy ja niin se vaan on että alkaa päivät lyhenee ja illat pitenee.  Mutta sisällä tarkenee ja avotakassa tuikkii tuikut.

Huomisiin ja good night!Ei kommentteja:

Suosittelen

Coca Cola - pullonavaaja

Joskus sitä tekee yllättäviä löytöjä omista koti/mökkinurkista.Kuten tämä kuvassa oleva  Coca Cola -pullonavaaja. Avaaja oli roikkun...

Plogini katsotuimmat