Päivin Oma Plogi- Etusivu

lauantai 1. elokuuta 2015

Muuan Muumijuttu


En ole vähään aikaan postannut Muumeista ja syykin on aika selvä; ei ole ollut mitään postattavaa eikä ostettavaa. 
Muumit laaksossa! -postauksessa 2, pvä kesäkuuta esittelin uudenvanhan vitriinin johon sain sullottua osan Muumimukeista ja muusta sälästä. Kuiva Muumikesä siis sen osalta.(Vaikkei muuten kesä ole ollutkaan) Olen vähän unohtanutkin jo koko Muumeilun, vaikka kuulun varmaan sataan Muumiryhmään Facebookissa.Mökkikunnan Äs-marketissa pyörittelin tuplamuumikannua(sitä keltaista jonka tuotanto jo loppu) mutten raaskinutkaan sitä ostaa vaikka olisi edullisesti saanut. Alanko siis jo parantua tästä muumiManiasta?Hulluudesta,keräilystä? (valitse oikea vaihtoehto)Jonkinlaista inventaariota tein siirtäessäni mukeja säilytysbokseista vitriiniin ja vastaan tuli mukeja joita en muistanut itselläni olevankaan.(dementia?)Ainakaan tuplana. Kuten kesäkausimuki 2010 Ruusutarha.Tai triplana. Tämän vuoden kesämukejakin ostin vaan 2.


Eikö riitä että niitä Muumeja kattelee kotona, pitääkö niillä valloittaa myös Kesämökki?(vastaus pienellä:no ei, siis riitä, siis pitää) 


Kamalan monta mukia.


Kun yksikin riittäisi.

The End. Loppu.

(paitsi syksyllä niitä taas saa, uudet uutukaidet Muumikannu,muki ynnä muuta)))))))

2 kommenttia:

Valtavirrassa kirjoitti...

Sulla on huikee muumi-kokoelma! Ja varsin arvokas, kun tarratkin on paikoillaan.. Tuosta Muumipeikko ja Pyrstötähti lastenastiastosta olen vähän kade :D Itsellä ei moista ole, kun en ole kerännyt Arabian muumiastioita kuin reilu 11-vuotta eli silloin, kun vuonna 2004 mulla oli vara ostaa ensimmäinen muumimukini, ei silloin enää tuota kyseistä lastenastiastoa mistään saanut (järkevään hintaan).. Meillä on kaikki muumit otettu aina heti ostamisen jälkeen kovaan käyttöön, joten tarratkin on otettu heti uutuuttaan pois, joten ei ne ole samalla lailla arvokkaita kuin sun muumiastiat :)

Päivi kirjoitti...

Onhan noita jokunen kerääntynyt ;) Olet sitten aloittanut hurjasti paljon ennen minua, tartunnan Muumimukeihin sain joskus v. 2007. Tuo Pyrstötähti lastenastiasto kyllä kirpaisi hiukan kukkaroa kun ostin sen eräältä muumikirpparilta (eikä niinkään enää järkevään hintaan)....vaan kun oli saatava :D Käytössä on minullakin osa mutta sitten olen hankkinut ihan vitriiniin pölyttymään :)

Suosittelen

Coca Cola - pullonavaaja

Joskus sitä tekee yllättäviä löytöjä omista koti/mökkinurkista.Kuten tämä kuvassa oleva  Coca Cola -pullonavaaja. Avaaja oli roikkun...

Plogini katsotuimmat