Päivin Oma Plogi- Etusivu

keskiviikko 5. elokuuta 2015

Pää hämähäkinseittejä täynnä


Kuva puhukoon puolestaan,mun pää on tällä hetkellä hämähäkinseittejä täynnä. Pitäisi lukea ja harjoitella lääketenttiin mutta pää kumajaa tyhjyyttään ja kaikki jo opittu on takertunut tahmeisiin unohduksen seitteihin.

Tähän bloggailuun kyllä on kiinnostus ja äsken sain taas "kynäiltyä" pari hienoa? haikua,siihen kyllä aivot toimi. Löysin pari mojomaa kesäkuvaakin jotka ovat nuoremman poikani Miskan ottamia.(sydän)

No, onneksi voi tentin uusia mutta olisi se niin kiva jo läpi heti päästä. Oikeastaan tämä on jo toinen yritys.Olen jo kerran valmistuessani aikoinaan kaikki tenttinyt onnistuneesti läpi mutta ajan saatossa kaikki pitää uusia.

En ole koskaan ollut mikään matikkanero ja aina ollut vaikeuksia numeroiden kanssa. On eri asia käytännössä plarailla lääkejuttuja ja laskea pillereitä.

En heitä kirvestä kaivoon ja aion nyt pyyhkiä tomut päästä ja ottaa itseäni niskasta kiinni. Nukkumaankin pitäisi käydä,hah,ihan niinkuin tässä saisi unta!Oma vika, olisi ollut aikaa vaikka kuinka harjoitella MUTTA....

Hyvää Ötyä Good Night 

EDIT: 7.8.15:
Huonosti meni eli ei mennyt läpi. Ei muuta kuin laskea,laskea,laskea...harjoitella!.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä Anopille tenttiin, täällä pidetään peukut & tassut pystyssä! :)

Päivi kirjoitti...

Kiitos Miniä kullalle Tsempauksesta! Ensi viikolla keskiviikkona olisi taas tarkoitus yrittää...trv. Seittipää!

Suosittelen

Coca Cola - pullonavaaja

Joskus sitä tekee yllättäviä löytöjä omista koti/mökkinurkista.Kuten tämä kuvassa oleva  Coca Cola -pullonavaaja. Avaaja oli roikkun...

Plogini katsotuimmat