Päivin Oma Plogi- Etusivu

maanantai 6. elokuuta 2018

Hämeen reissun kirppislöydöt osa 1


Helteisen heinäkuun alussa teimme hikisen minireissun Tampereelle pojan ja miniän luo. Heidän kanssa kävimme kiertelemässä Hämeenkyrön seudun maalaiskirppiksiä ja muutama kiva löytö tuli tehtyä.

Onko tässä maailman söpöin tarjotin? En nyt valitettavasti muista kirpparin nimeä vai oliko se pelkästän Maalaiskirpparin nimellä mutta vanha peltinen tarjotin tarttui tuomisena mukaan. Oma arvio on että tarjotin on 60-luvulta ja peltitarjottimen kuvassa on kaikki söpöyden ainekset koossa; lapsi, tipuja ja poni! Kirppari sijaitsi kuitenkin Hämeenkyrössä ja oli täynnä toinen toistaan houkuttelevia vanhoja tavaroita täynnä idyllisessä maalaistalossa!


 Seuraava paikka missä pysähdyimme oli L.a Kirpputori. Siellä vasta tavaraa olikin, myös huonekaluja myynnissä. Sieltä bongasin Arabian vanhan valkoisen posliinipotan 30 e, liekö edes koskaan käytetty kun oli niin hyväkuntoinen? Posliinipotta on arvioltani 60-luvulta.

Kiva paikka missä saa varata aikaa kaiken katselemiseen ja kiertelemiseen, suosittelen!


Kirppistelyt Hämeenkyrössä jatkuu....Lisää kirpparilöytöjä seuraavassa postauksessa ....

1 kommentti:

Päden paja kirjoitti...

Aivan ihania nämäkin, tuo tarjotin on tosiaan maailman söpöin..niin suloinen kuva♥

SUOSITTELEN

Wanhoja savukerasioita

Eilen keskiviikkona tuli käytyä "kylillä". Täällä mökkikunnassa on yksi kirppispaikka jossa tulee piipahdettua aina kun tulemme...

KATSOTUIMMAT