Päivin Oma Plogi- Etusivu

sunnuntai 19. elokuuta 2018

DIY Lampunvarjostin koristeverkosta/kanaverkostaInnostuin pitkästä aikaa väkertää jotain tee-se-itse-juttua. Idean lampunvarjostimeen sain jostain viimevuotisesta sisustuslehdestä ja Pinterestistä etsimällä löysin lisää.

Tarvitset:

  • Punaista koristeverkkoa/ kanaverkkoa 
  • peltisakset
  • hanskat( jos käytät kanaverkkoa tai vastaavaa ettei tule haavereita. Itse tykkään koristeverkosta koska se a) helposti muotoiltavaa, b) helposti leikattavaa)
  • pyöreän pitsiliinan 
  • koristenauhaa lampunvarjostimen reunaan. Koristekristallit reunoihin roikkumaan olisi ollut myös kivat vaan eipä ollut nyt tähän hätään.
  • kuvan lamppu on tilattu netistä ja on 4living collection sarjasta vuodelta -16. Lamppu toimii ns. "nykäisymenetelmällä" ja toimii patterilla.


Eipä sitten muuta kuin muotoilemaan sopivankokoinen lieriö, tämän halkaisijaksi tuli n. 12 cm.
Miten saan sitten itse lampun pysymään kiinni varsinaisessa lampunvarjostimessa? Helpoin ratkaisu olisi ollut valmis varjostimen aihio tai vastaava vaan ei ollut.Nää on aina näitä tosi tee- se -itse-ratkaisuja josta yllä kuva hienosta" patenttiratkaisusta".😃

Pitsiliina päällä peittää onneksi virheet.Valmis lopputulos. Onhan se vähän heikunkeikun mutta ompahan itse tehty!Rohkeasti vaan kokeilee!

kustannukset: 0 e
(tarvikkeet löytyivät jo valmiina).

EDIT 20.8.18 tekstiä.

2 kommenttia:

kristiina vuorela kirjoitti...

Moi. Tuostahan tuli varsin hauska vekotin! Ideoita riittää kokeilunhaluisille : ) Kristiina

Päivi kirjoitti...

Hei Kristiina ja kiitos <3 Netti on täynnä kaikenlaisia hauskoja juttuja ja ideoita kun vaan uskaltaa kokeilla ;) Muksua viikonalkuja sinulle!

SUOSITTELEN

Wanhoja savukerasioita

Eilen keskiviikkona tuli käytyä "kylillä". Täällä mökkikunnassa on yksi kirppispaikka jossa tulee piipahdettua aina kun tulemme...

KATSOTUIMMAT