Päivin Oma Plogi- Etusivu

tiistai 21. elokuuta 2018

Cheney England- meikkilaukkuMuistatteko aiemman postaukseni kesäkuulta vanhasta punaisesta hatturasiasta minkä löysin Mummon puodista? Jos ette, voitte käydä lukaisemassa sen täältä.
Vintagetyyliset hatturasia ja meikkilaukku  nimittäin natsaavat niin hyvin yhteen että voisivat olla samalta aikakaudelta?


Herkullisen syvänpunainen Cheney England- merkkinen meikkilaukku on sisältä siistissä kunnossa ja kätkee luonnollisesti kätevän meikkipeilin. Ainoa miinus on avaimen puuttuminen mutta lukon saa kyllä halutessaan kiinni. Meikkilaukun päällinen on ilmeisesti keinonahkaa/vinyyliä. Laukun korkeus on n.14,5cm ja leveys n.26,5 cm. Kaikenpuolen siistissä kunnossa oleva simppelinkokoinen namu ❤

Googlettamalla Cheney löysin mm. Ebaysta toinen toistaan ihanimpia "Cheney " vintagelaukkuja- ja salkkuja mutta itse valmistajasta en tietoa. Kannattaa myös tutustua Pinterestin kuvatarjontaan.


Meikit sisälle ja menoks!3 kommenttia:

Päden paja kirjoitti...

Oi miten suloinen laukku♥

Anonyymi kirjoitti...

En moisist blogeist mitään ymmärrä ja liekö enää toiminnassakaan mut löysin pikku avaimia , lapsuuden aarteita ja yhdes lukee cheney mitä lähin sit googlettaa ja tultuani tähän blogiin tuli mieleen et avain vois sopia sun hatturasiaan tai mikä lie avaimeton sul nyt sit onkaan. Jos tällänen viel toiminnas ja kiinnostut ni soita 0405632822 ja sovitaan avaimesta.

Lahja ja Sisustus Juuttisäkki kirjoitti...

Meikkilaukut
Lue lisää
Lue lisää
Lue lisää

SUOSITTELEN

Wanhoja savukerasioita

Eilen keskiviikkona tuli käytyä "kylillä". Täällä mökkikunnassa on yksi kirppispaikka jossa tulee piipahdettua aina kun tulemme...

KATSOTUIMMAT