Päivin Oma Plogi- Etusivu

maanantai 5. lokakuuta 2015

Ihmeelliset siekailut Kuntoutuksessa jatkuu....


Ensimmäinen päivä kuntoutuspäivä onnellisesti takana. Ei, en aio piinata teitä mahdollisia lukijoita kuvilla itsestäni hikoilemassa jumppatrikoot pinkeinä vatsamakkaroista tai irvistelemässä kun koitan jumppamatolla venytellä kankeeta ylökroppaa(miten voi ihminen olla jo niiiiin jäykkä.....)

 Tämähän yrittää olla lukijaystävällinen blogi,niin siksi. Tyydyn siis  vain sanalliseen kuvaukseen tai jotain sinnepäin.

 Aamupäivällä oli ryhmäjuttuja ja sitten yksilöaika. Pääsin kokeilemaan HydroJettiä. Hydrojet,mikä se on?Kuvitelkaa lämpimällä vedellä täytetty vesipatja jossa on nystyröitä jotka liikkuu edestakaisin hieroen koko kroppaa. Se myös rentouttaa. 20 minuuttia Hydrossa teki rentouttavan ja mukavan olon. Saisipa sellaisen kotiinkin ☺

 Loppupäivä meni liikuntasalissa venytyksiä yms tehden ja ulkoilemalla. Tehtiin reipas kävelylenkki keskustaan. Sääkin suosi kun aurinko paistoi. Tietysti välillä oli ruokailua ja kahvittelua. Huomisaamu alkaakin vesiliikunnalla. Semmoista.Jos tässä vielä tekisi kryptoja ja sitten nukkumaan. Öitä. 

Ei kommentteja:

Suosittelen

Coca Cola - pullonavaaja

Joskus sitä tekee yllättäviä löytöjä omista koti/mökkinurkista.Kuten tämä kuvassa oleva  Coca Cola -pullonavaaja. Avaaja oli roikkun...

Plogini katsotuimmat