Päivin Oma Plogi- Etusivu

perjantai 23. lokakuuta 2015

Muumi - lelujoulukalenteri 2015

VAROITUS! TÄMÄ POSTAUS SAATTAA SISÄLTÄÄ JUONIPALJASTUKSIA!


Hankin perinteisesti itselleni taas Muumi -lelujoulukalenterin.Pitäähän sitä joulukalenteri olla ja muumihulluna tietenkin Muumijoulukalenteri. Tilasin Hobby Hallista kuten aikaisempina vuosina, maksoi posteineen 24 e.Ihanan kallista!





Ensimmmäinen Muumi-lelujoulukalenteri taisi ilmestyä vuonna 2010. Ekan oman lelukalenterin hokasin ostaa v.2012. Siihen kuului mm.joulukuusi, Primadonna, marsilainen, Jenni-täti, Ninni ja Tahmatassu.Perinteisten vakiohahmojen Muumimamman,papan,Muumipeikon, Nuuskamuikkusen ja Niiskuneidin lisäksi. Ylläolevassa kuvassa osa Muumijoulukalenterien 2012,2013 ja 2014 muumifiguureista sikin sokin.Piti olla enemmänkin mutta olen tainnut laittaa paikkaan JEMMA! Ärsyttävää.

Ensimmäisiä Muumijoulukalentereita saattaa saada ostettua vielä nettikirppiksiltä; v. 2010 kalenterin näin hintaan 30e myynnissä (avaamaton ja muoveissa tietty).En viitsi hankkia sillä niissä on osa samoja figuureja kuin uusimmissakin.

http://muuminukketalo.blogspot.fi/ löydät seikkaperäisemmin tietoa vanhoista Muumijoulukalentereista tietoa, mitä nyt itse jaksoin laittaa tänne (LAISKA). Hienosti kirjoitettu ja kuvitettu muuminukketalossa-blogi.


PALJASTUS:TÄMMÖISIÄ MUOVILELUJA SIELTÄ LÖYTYY. Hyppää yli jos et halua katsoa!



Saa nähdä jaksanko odottaa Joulukuuhun ja avata silloin luukun päivä kerrallaan...Vai teenko niinkuin aikasempina vuosina että avaan kaikki joulukalenterin luukut kertarytinällä!

Voisin myös Joulukuun tullessa postata Blogijoulukalenterina? Mitä kivaa tulee luukusta 1,2,3.....

"Hei, olen Hosuli, päivää!"



Arvoisat mahdolliset ja mahdottomat Blogini lukijat.
Miten teen, avaanko heti, säästänkö Joulukuuhun vai teenkö tänne Blogijoulukalenterin? Saatte päättää. Ja jos ette osaa päättää, niin sitten taidan........;)

Joulua odotellessa....

2 kommenttia:

Lee Mar kirjoitti...

Jos raskii voi ostaa toisenkin joulukalenterin ja avata sen etukäteen :)

Päivi kirjoitti...

No niinpä Lee Mar :D Eihän se haittaa että olisi tuplaten sitten niitä leluja :D

SUOSITTELEN

Wanhoja savukerasioita

Eilen keskiviikkona tuli käytyä "kylillä". Täällä mökkikunnassa on yksi kirppispaikka jossa tulee piipahdettua aina kun tulemme...

KATSOTUIMMAT