Päivin Oma Plogi- Etusivu

torstai 8. lokakuuta 2015

Se on Kuntoutuksesta iltaa!


Juu edelleenkään en näytä kuvia itsestäni hikoilemassa treenien kimpussa. Saatte tyytyä kuvaan huoneeni parvekkeelta. Aurinko paistaa nytten vaikka aamulla olikin taas pakkasta. Pururata oli jäässä. Sauvakävely oli aamun anti ja terapia-allasta, mutta sen jätin väliin syystä ja toisesta. Lounaan jälkeen pelasimme mölkkyä ja se oli oikein hauskaa. Kesällä töissä pelasimme sitä asukkaitten kanssa tosin vähän toislla säännöillä. Huhuh, hiki tuli siinäkin,ainakin vähän.

 Ulkoiluun on tänäänkin ollut loistavat ilmat. Iltapäivällä oli myös luento Lymfaterapiasta ja mielenkiintoista sekin.   Tänään on sitten viimeinen ilta ja huomenna alkaisi kotimatka. Väitetään että paras matka on kotimatka,joo,nopeasti on viikko mennyt! Viime yönä näkyi revontulia täälläki ;koitin ottaa kuvia mutta ei onnistunut tabletin eikä kännykän kameralla....Tässä onkin loppuilta vapaata toimintaa, mitähän keksisi?Voisi vaikka piipahtaa kuntosalilla...ja jos onnistuu otanpa parit kuvat iloksenne! Siis välineistä( tarkennus).
Nyt syömään,tarjolla olisi vissiin kaalilaatikkoa, nam! Täällä on ollut oikein hyvät sapuskat.Paipai.2 kommenttia:

Hyvä Mieli kirjoitti...

Tuollainen kuntoutusviikko tekee varmasti hyvää. Ja tulee tehdyksi, kun porukalla ohjatusti tekee;) Mukavaa ja kaunista syksyä Sinulle.

Päivi kirjoitti...

Hei Hyvä Mieli!Teki se, niin että väsytti ettei blogia jaksanut päivittää ;) Kiitos samoin sinulle,ihanaa Ruskan Taikaa :)

SUOSITTELEN

Wanhoja savukerasioita

Eilen keskiviikkona tuli käytyä "kylillä". Täällä mökkikunnassa on yksi kirppispaikka jossa tulee piipahdettua aina kun tulemme...

KATSOTUIMMAT