Päivin Oma Plogi- Etusivu

lauantai 3. lokakuuta 2015

Mahtuuko kävelysauvat matkalaukkuun? eli Kuntoutus kutsuu taasen!


Mahtuuko kävelysauvat matkalaukkuun?

Heippa vaan folks, se olisi taas aika lähteä kuntoutukseen Kankaanpäähän ja toiseen osioon viikoksi.Jokohan nyt sinne osaisi ajaa eksymättä?
Lähtö on päivää aikaisemmin eli huomenna sunnuntaina matkan pituuden takia. Tositoimet alkavat nimittäin maanantaina klo 10!

Ensimmäisestä kuntoutusjaksosta toukokuussa voi lukea täältä ja täältä.Kyseessä on siis selkärankareumaa sairastavien oma kuntoutuskurssi. 

Täytyy kehua nyt paikkaa; hieno,hyvää ruokaa,palvelu pelasi ja meidän ryhmässä kivat immeiset joita on taas mukava tavata ja vaihtaa kuulumisia. Mitenhän muilla on mennyt?

Nyt onkin hyvä hetki luoda katsaus taaksepäin onko tavoitteita saavutettu ja mitä on tapahtunut? Tunnustan ettei ihmeempää. ApuVälineitä treenaukseen on tullut hankittua: sauvojen ja jumppakumin lisäksi jumppapallo. Tukiliivi edelleen apuvälinelainaamossa.Toisaalta selkäkin on ollut ihmeen hyvässä kunnossa(koputtaa puuta eli päätään).Mitä nyt välillä kenkkuillut mutta siihen on jo niin tottunut. Särkkäriä ja lääkettä napaan niin elämä jatkuu!


Jumppapallostakin otin ilmat pois kun vei niin paljon tilaa,muka...

Toistaiseksi Saulitossut ovat voittaneet 1-0. Ellei lueta koiran kanssa päivittäisiä lenkkeilyjä kuntoiluksi? (toivottavasti kukaan Kuntken porukasta ei lue tätä ;))

Jumppapallon pumppausta, käyhän se kuntoilusta sekin, tosin jos toinen sen tekee :D

Toki kaikki treeniohjeet sun muut ovat tallessa ja ne otan mukaan. Venytyksiä olen aina välillä tehnyt, jotain sentääs :)

 
Vastaus otsikon kysymykseen: Eivät mahtuneet,pihkana, täytyy kai raahata kainalossa.(Tai sitten minulla on liian pieni pakaasi.)Hyvä kun kaikki vaatteet mitä tarvitsee? mahtuvat.Olen huono pakkaaja.Joko otan jotain liikaa tai liian vähän.Tai vääriä vaatteita. Villasukkia täytyy varata kahdet sillä olen tunnettu Vilukissa ja Villasukkaihminen.Mitä tulee kävelysauvoihin niin niitä ei lienet tarvitsisi mutta otan kuitenkin. Tai sitten en. 


Seuraava postaus tuleekin sitten Kuntoutuksesta, koitan ensi viikon aikana aina jotain kirjuutella kuvien kera. Jos yhteydet suo, meinaan täytyy taas turvautua kännykän nettiyhteyteen joka tunnetusti on Etanan kulkuvauhdin luokkaa.

Heipat ja Pilkettä silmäkulmiin <3 Kiitos jos luit tämän(kin) postauksen!

Ei kommentteja:

SUOSITTELEN

Wanhoja savukerasioita

Eilen keskiviikkona tuli käytyä "kylillä". Täällä mökkikunnassa on yksi kirppispaikka jossa tulee piipahdettua aina kun tulemme...

KATSOTUIMMAT