Päivin Oma Plogi- Etusivu

torstai 29. lokakuuta 2015

Plogikoira Kapu kertoo harrastuksistaan.


Virallinen Plogikoira Kapu siis minä sain eilen uuden lelun. Miska-rakas tuli eilen käymään ja toi tuommoisen karvaisen pupun minulle joka vinkuu.Sitä pupua sitten oli eilen (ja tänäänkin) kiva maistella ja riepotella Emäntäni Muumimaton päällä... Ving ving. Olikohan Emännän korvat koetuksella? Miskaa vaan nauratti.Pupulle kyytiä! Minulla on ennestään samanlainen karvaelukka mutta Näätä jonka nimen tunnistan.. Kun sanotaan: hae Näätä! niin haen sen. Nyt on Pupun tunnistus meneillään. Leikin ensin etten muka ymmärtäisi. Haa! Täytyyhän sitä antaa Ihmisten luulla että saavat opettaa meikäläistä! Vaikka oikeastaan se olen minä joka opetan!


Pitäähän sitä Plogikoiralla olla muitakin harrastuksia kuin Plogikoirana poseeraus ja Emmännän tsemppaus postauksiin.Esim. Jalkapallo.Pallo ei kuitenkaan vingu ja on jo vähän lötö mutta ei se menoa haittaa. Mökillä on tietenkin omat pallot joita riepotella.Miskarakas otti kuvan missä olen molempien harrasteiden kanssa.On tuo harmaa Pupu The Karva niin ihana <3 Miska rakas kertoi ostaneensa sen Stokmannilta vaikka tietenkin minun piti olla etten ymmärtäisi. Vuh! Piiloutuu niin hyvin tuohon harmaaseen mattoon. Näätä-karvalelu on ollut kestävä ja luulen että käytössäni myös Pupu on sitä! Enhän minä nyt tosissani revi , vaikka vähän riepottelenkin välillä kumpaakin!


Hähää, ne (Ihmiset Emäntä ja Miskarakas) luulee että otin Pupun jo hengiltä!Vielä mitä, kunhan leikin huilaavani ja ihmetteleväni tuota Pupua!

VuhHau!Lopetan postaukseni tähän, kuuluu jo Emäntä huhuilevan trv. Plogikoira Kapu <3

Ei kommentteja:

Suosittelen

Coca Cola - pullonavaaja

Joskus sitä tekee yllättäviä löytöjä omista koti/mökkinurkista.Kuten tämä kuvassa oleva  Coca Cola -pullonavaaja. Avaaja oli roikkun...

Plogini katsotuimmat