Päivin Oma Plogi- Etusivu

sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Taipuu kuin näkkäri eli kitinää kuntoutuksesta.


Täällä sitä sitten taas ollaan. Perille päästiin kommelluksitta ja sää suosi. Tosi mukava aurinkoinen syysilma,ihanaa. Kävin pyörähtämässä Kankaanpään keskustassa ja mukavan näköistä oli, komea kirkko keskellä kaiken.
Kuten eilisessä postauksessa totesin, tänään oli vain tuloilta. Ei mitään ihmeellistä vielä siis. Ilmottautuminen ja huoneen saanti. Matkalaukun purkua, yleistä ihmettelyä, pyörähdys keskustassa. Matka oli sen verran uuvuttava että kai sitä kohta simahtaa.
Huoneesta vielä, tää oli yllätys. Siis positiivisesti. Pikkupikku parvekekin kuuluu,on nimittäin tokassa kerroksessa.Eli kuntoilu alkaa jo siinä kun kävelee ja kävelee ja eikä käytä hissiä kuin äärimmäisessä hädässä. Olokin  oli nyt vähän kuin olisi Etelässä, aurinkokin paistoi just suoraan parvekkeelle.


Täällä olikin wlan-yhteys joten salasanan naputeltua pääsen tabletilla kirjottelee blogia.Hahaa.Ei tarvitse käyttää etanan yhteyttä. Huomenna sitten tositoimet alkaa joten heipst! 

Ps.sauvat jätinkin kotiin. Piste.
 

Ei kommentteja:

SUOSITTELEN

Wanhoja savukerasioita

Eilen keskiviikkona tuli käytyä "kylillä". Täällä mökkikunnassa on yksi kirppispaikka jossa tulee piipahdettua aina kun tulemme...

KATSOTUIMMAT