Päivin Oma Plogi- Etusivu

lauantai 16. syyskuuta 2017

Coca Cola - pullonavaaja


Joskus sitä tekee yllättäviä löytöjä omista koti/mökkinurkista.Kuten tämä kuvassa oleva Coca Cola-pullonavaaja.

Avaaja oli roikkunut saunan naulakossa vuosikausia ja välillä ulkonakin.Meinasin jo heittää avaajan "huonokuntoisena" menemään, mutta viime viikolla aloin katselemaan pullonavaajaa vähän tarkemmin; kas, siinä on tekstiä? "Juo CocaCola jääkylmänä"? Siitähän piti ottaa selvää!

Netin ihmeellisestä maailmasta löysinkin Cokisaihetta käsittelevän blogin http://cocacolasuomi.blogspot.fi/ missä kerrotaan kyseisen cokis-pullonavaajan olevan 1950-luvulta sekä vanhin ja ensimmäinen suomalainen cokis-pullonavaaja.Blogissa arvellaan kyseistä CocaCola-pullonavaajamallia käytetyn jo v.52 olympialaisten aikana. Kyseisestä blogista löytyy myös muuta cokistriviaa jos ketä kiinnostaa.


Pullonavaajassani on suomenkielinen teksti vain yhdellä puolella ja materiaali on metallia; rautaa/terästä.Ihmekös tuo että on ajansaatossa päässyt ruostumaan.Suotta heittäisin menemään; kyllä sillä vielä cokispullon saa avattua 😄 Puhumattakaan että on mukavan mallinen ja wanha.

Mitä yllättäviä löytöjä sinä olet tehnyt?

2 kommenttia:

Päden paja kirjoitti...

Oi mikä löytö:) Noissa vanhoissa tavaroissa on vaan jotain "taikaa"!! Ihanaa sunnuntaipäivää sinne♥

Sarin kotona kirjoitti...

Olipa hyvä ettet heittänyt pois!
Kiva pullonavaaja!
Mukavaa keskiviikkoa!

SUOSITTELEN

Wanhoja savukerasioita

Eilen keskiviikkona tuli käytyä "kylillä". Täällä mökkikunnassa on yksi kirppispaikka jossa tulee piipahdettua aina kun tulemme...

KATSOTUIMMAT