Päivin Oma Plogi- Etusivu

lauantai 16. syyskuuta 2017

Coca Cola - pullonavaaja


Joskus sitä tekee yllättäviä löytöjä omista koti/mökkinurkista.Kuten tämä kuvassa oleva Coca Cola-pullonavaaja.

Avaaja oli roikkunut saunan naulakossa vuosikausia ja välillä ulkonakin.Meinasin jo heittää avaajan "huonokuntoisena" menemään, mutta viime viikolla aloin katselemaan pullonavaajaa vähän tarkemmin; kas, siinä on tekstiä? "Juo CocaCola jääkylmänä"? Siitähän piti ottaa selvää!

Netin ihmeellisestä maailmasta löysinkin Cokisaihetta käsittelevän blogin http://cocacolasuomi.blogspot.fi/ missä kerrotaan kyseisen cokis-pullonavaajan olevan 1950-luvulta sekä vanhin ja ensimmäinen suomalainen cokis-pullonavaaja.Blogissa arvellaan kyseistä CocaCola-pullonavaajamallia käytetyn jo v.52 olympialaisten aikana. Kyseisestä blogista löytyy myös muuta cokistriviaa jos ketä kiinnostaa.


Pullonavaajassani on suomenkielinen teksti vain yhdellä puolella ja materiaali on metallia; rautaa/terästä.Ihmekös tuo että on ajansaatossa päässyt ruostumaan.Suotta heittäisin menemään; kyllä sillä vielä cokispullon saa avattua 😄 Puhumattakaan että on mukavan mallinen ja wanha.

Mitä yllättäviä löytöjä sinä olet tehnyt?

2 kommenttia:

Päden paja kirjoitti...

Oi mikä löytö:) Noissa vanhoissa tavaroissa on vaan jotain "taikaa"!! Ihanaa sunnuntaipäivää sinne♥

Sarin kotona kirjoitti...

Olipa hyvä ettet heittänyt pois!
Kiva pullonavaaja!
Mukavaa keskiviikkoa!

SUOSITTELEN

Kulta-aika Lapsuuden

Keinulelu Nalle ja kaksi soittorasiaa  lasteni lapsuudesta 1980 ja 1990-luvulta.. Ja virkattu nukke omasta lapsuudestani 1970-l...

KATSOTUIMMAT