Päivin Oma Plogi- Etusivu

tiistai 12. syyskuuta 2017

Liiterilöydöstä lampuksi

 Loma loppui ja arki alkoi.Viimeisenä lomaviikonloppuna ehti kuitenkin vielä touhuilla kaikennäköistä. Kuten muuttaa kuvassa oleva liiterilöytö lampuksi.Alkujaan kenties ollut roikkalamppu?

 Näin se kävi:

Ensiksikin piti pestä ja pyyhkiä vuosikymmenten pölyt ja liat lampusta. Siihen vaihdettiin Tampereen Ikeasta ostettu lampunpidin ja johto ( 5e ja risat).Valikoimaa oli ja valitsin tuollaisen kangaspäällysteisen ja mustan joka antaa kivasti vanhahtavaa tyyliä ja sopi hyvin lamppuun. Tykkään lampun muodosta ja rosoisuudesta ja tuosta pidikkeestä sivussa enkä halunnut pilata sitä spreijaamalla mustaksi, metalliksi tai miksikään muuksikaan!

Tässä kattolampussa on sitä nk. Loft, Industrial ja Steampunk-henkeä, vai mitä?

2 kommenttia:

Päden paja kirjoitti...

Wau..Siitähän tuli oikein hieno lamppu!!Toivotaan sellaista pehmeää laskua arkeen loman jälkeen:)♥ Mukavaa viikkoa sinne!

Päivi kirjoitti...

Hih, kun löytyis paikka mihin ripustaisi ;) Mutta kiitos Päden paja <3 Ja muksua viikkoa sinullekin, kohtahan se viikonloppu kolkuttaa!

SUOSITTELEN

Wanhoja savukerasioita

Eilen keskiviikkona tuli käytyä "kylillä". Täällä mökkikunnassa on yksi kirppispaikka jossa tulee piipahdettua aina kun tulemme...

KATSOTUIMMAT