Päivin Oma Plogi- Etusivu

sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Tee se ite tuulikello soimaan

 Kaikkihan tietävät mikä on tuulikello; se on koriste joka pitää kilisevää ja helisevää ääntä tuulisella säällä joko kuistilla, parvekkeella tai pihapuussa.Tulipa mieleeni koittaa väkertää oma versioni kyseisestä koristeesta.Vähän karunnäköinen siitä tuli eikä puhelimella otettu kuvakaan nyt oikein onnistunut 😂 Mutta sainpahan hakaset roikkumaan näkyville ja ehkä lisään tuohon vielä jotain?

 Olin liiteristä(taas kerran) löytänyt wanhoja,osin ruostuneitakin ja käytettyjä hakasia (4kpl)jotka minusta olivat vallan ja mahdottoman söpöjä ❤

Sen lisäksi tarvittiin joku mihin hakaset kiinnitettäisiin ja siihen "uhrasin" minikokoisen keittiösiivilän joka joskus ostettu hetken hurmiossa. Olin nähnyt kuvia sihvilään tehdystä tuulikellosta jossa riippui lusikoita ja se vaikutti kivalta keksinnöltä. Lusikoiden sijaan käyttäisin vain hakasia.

Hakaset näpertelin värittömällä siimalla siivilään kiinni,tuulikellon kieleksi(mihin hakaset kilkkaisivat toivon mukaan kun tuulee) pullonavaajan ja koko helahoidon rautalangalla roikkumaan.

Muutamia linkkejä DIY tuulikelloihin:
neitoperhosen talo(verkkokauppa mutta kiva idea)
Hyväntuulenpuoti(verkkopuoti mutta hyvä idea)

Tuulikellon voi siis väsätä melkein mistä vain 😄

Riippuuko sinulla kotonasi tuulikello?


2 kommenttia:

Päden paja kirjoitti...

Voi miten hauska idea!! Olisi kiva kuulla kuinka tuo kilisee:) Mukavaa alkanutta viikkoa sinne♥

Päivi kirjoitti...

Kiitos! <3 Aika mukavasti se kilisee ;) Tästä se viikko alkoi työn merkeissä! Sinulle myös muksua viikkoa Päden paja <3

SUOSITTELEN

Wanhoja savukerasioita

Eilen keskiviikkona tuli käytyä "kylillä". Täällä mökkikunnassa on yksi kirppispaikka jossa tulee piipahdettua aina kun tulemme...

KATSOTUIMMAT