Päivin Oma Plogi- Etusivu

tiistai 5. syyskuuta 2017

Hempeä Viri-kaakaopurkki

 Kaiken tuunailun ja hössötyksen keskellä täällä mökillä olen unohtanut esitellä uusimman (tai melkein) peltipurkkihankinnan. 

Vaalea, hempeällä kesäisellä kuvalla varustettu Viri-kaakaopurkki ruskealla muovikannella on arviolta 1980-luvulta? En ahkerallakaan googlettamalla löytänyt tarkkaa valmistusvuotta kyseisestä kaakaopurkista; hyvä kun kuvia löysin.

 Virin pohjatekstistä (joskin kuvassa näköjään kovin tahraisesta pohjasta!) selviää valmistaja S.W.Paasivaara-yhtymä OY (GWS)Helsinki,valmistusaineet:sokeria,maitojauhetta,kaakao ja käyttöohje: sekoita 5-6 tl Viriä kupilliseen halutun lämpöistä vettä.

Viripurkin koko on korkeus 14,5 cm ja halkaisija 10cm. Kaakaomaitojuomajauhetta on ollut 600g. Kuva purkin toiselta puolelta. Kunto erinomainen,hinta postimaksujen kanssa 13,90 e, Viripurkki ostettu Peltipurkkikirppikseltä(Fb).

 Tästä sinivalkoisesta Viripurkkikaunottaresta voit lukea aikaisemmasta postauksestani täältä "Aina vaan peltipurkkeja!" Tähän kuului myös ympärille paperietiketti joka tästä puuttuu.

Viri-kaakaopurkkia saattaa löytyä ihanana kullanruskeana versiona, kuva täällä:70-luvulta, päivää!.blogista missä muuten voit tehdä unohtumattoman aikamatkan menneisyyteen ❤ 


KUVAN OIKEUDET: PINTEREST/RITVA LAMBERG. KUVA LAINATTU TALLENTAJAN LUVALLA!https://fi.pinterest.com/moccamaster64/kahvipurkit-ym-peltipurkit/?lp=true

Sinivalkoista Viripurkkia on myös valmistettu isommassa koossa ja sinisellä kannella.Kuvan kyseisestä purkista( + sata muuta peltipurkkia) voit löytää Pinterestistä,kohta RETRO.

(Muistathan kysyä lupaa jos aiot lainata kuvaa omaan käyttöösi myös Pinterestiin kuvansa laittaneelta tai mistä vaan lainaatkin kuvan jollei ole vapaasti lainattavissa! Tai sitten linkittää kohteeseen ja mainita alkuperäinen kuvaan copyrightin omistava.) 

Eli kerättävää riittää tälläkin Viri-kaakaopurkkirintamalla! 


3 kommenttia:

Päden paja kirjoitti...

Kivannäköisiä purkkeja😍 Minulla on sellainen mielikuva että meidän mummilassa olisi tuollainen sininen purkki:) Mukavaa keskiviikkoa sinne!

Päivi kirjoitti...

Hei Päden paja kuin myös sinulle keskiviikkoiltaa! Meidän mummolassa juotiin aina sinistä Viriä, nams, maistu hyvältä! Mutta tuosta vaaleasta uudemmasta Viristä ei ole kyllä mitään mielikuvaa,jostain syystä!

Unknown kirjoitti...

Moi, mä linkitän tämän lastenlorukeskusteluun @ https://twitter.com/Tommi_Kinnunen/status/1273686047218696193?s=20 Yst t kari blomster

SUOSITTELEN

Wanhoja savukerasioita

Eilen keskiviikkona tuli käytyä "kylillä". Täällä mökkikunnassa on yksi kirppispaikka jossa tulee piipahdettua aina kun tulemme...

KATSOTUIMMAT