Päivin Oma Plogi- Etusivu

lauantai 9. syyskuuta 2017

Tee se ite-koristetaulu

Loman loppumistunnelmissa ja koko päivän sataessa oli hyvää aikaa askarrella sisällä ex-tempore. Olin tuonut kotoa kuvassa olevan taulu/valokuvakehyksen missä ei ollut lasia eikä taustalevyä ja pyöritellyt mielessäni pitemmän aikaa mitä siitä voisin tehdä?

Helpoin olisi ollut vaan laittaa valokuva ja joku pahvi pohjaksi ja thats it!Halusin kuitenkin vähän enemmän näperreltävää.😂 (Minä,nakkisormi)


  • Tein tulevaan koristetauluun taustan laminaatin palasesta jonka sahasin sopivan kokoiseksi.(Ääriviivat palaseen ensin lyijykynällä.)

  • Keittiön jämätapettia oli vielä jäljellä ja siitä leikkasin ja liimasin Eri Keeperillä laminaattipalan päälle taustakuvaksi.

  • Koko komeuden,siis näin syntyneeseen taustalevyn naulasin neljällä pienellä naulalla kehyksiin kiinni mikä oli sinänsä helppoa sillä koristetaulun kehykset ovat leveät ja paksut....(Ei tullut naulat näkyviin etuosassa 😄)

  • Takaanta koristetaulu ei ehkä kaikkein kaunein mutta sehän jää seinäänpäin piiloon...


  • Milläpä ripustaisin seinälle? Keksin että nahkahihnasta leikkaisin sopivan kokoisen ja paksuisen lenksun ja naulasin senkin nauloilla kiinni; johan pysyy!

  • Vaihtoehtoina oli laittaa tauluun koristeeksi mm.pikkulusikka mutta päädyin Anopilta saatuun hopeahaarukkaan ❤ Olisin vielä voinut sommitella rusettia tms mutta minusta tuo oli ihan hyvä jo noin.Haarukan liimasin parista kohtaa liimalla(taas Eri Keeper).


Valmis ripustettavaksi seinälle!Koristetaulu oli loppujen lopuksi helppo ja nopea tehdä, jopa minunkin 😉 Kustannukset oli 0 euroa sillä kaikki tarvikkeet olivat jo valmiina, mitään ei tarvinnut erikseen ostaa.

Miten sinun lauantai meni?

2 kommenttia:

Sarin kotona kirjoitti...

Voi miten hieno taulu!
Hyvää alkavaa viikkoa!

Päivi kirjoitti...

Kiitos paljon Sarin kotona! <3 <3 Sinullekin Muksua viikonalkuja! <3

SUOSITTELEN

Wanhoja savukerasioita

Eilen keskiviikkona tuli käytyä "kylillä". Täällä mökkikunnassa on yksi kirppispaikka jossa tulee piipahdettua aina kun tulemme...

KATSOTUIMMAT