Päivin Oma Plogi- Etusivu

maanantai 4. syyskuuta 2017

Tarpeellista tavaraa naiselle

 Kyllästyin lainailemaan Isännän työkaluja(lue vasaraa ja nauloja(kin), joten halusin oman työkalusalkun itselleni.Nyt ei saa käsittää väärin, Isäntä olisi edelleen antanut lainaa työkalujaan,siitä ei ollut kyse. Mielessä siinteli kuitenkin pinkkiä vasaraa yms, mutta en ollut varma myydäänkö naisille suunnattuja työkaluja noin niinkuin värin muodossa? Vaikka mikseipä miehetkin tykkäisi esim.vaaleanpunaisesta mutta eikös yleensä työkalut ovat niitä tylsiä perusmustia?

Pinkki työkalusalkku löytyi Kuljun Kartanosta(Lempäälä) Tampereen reissullamme."Pakkohan" se oli ostaa,kun halvalla sai?( n. 20 e ja risat). Salkussa on 149 osaa kun kaikki naulat ja nippelit otetaan mukaan 😄 Kartano oli vanhassa navetassa ja tavaraa jos jonkinlaista.

 Salkun sisältö auki levitettynä.Isännältä piti varmistaa ensin mystisimmät ( mihinkähän minä ikinä tarvitsisin esim. tarkkuusruuvitalttaa?); mutta ruuvimeisseli,sakset,jakoavain, hohtimet,metrimitta ja se SORKKAvasara olivat ennestään tuttuja ja joskus käyttänytkin.Kaikki niin ihanan pinkkiä!❤ 

Nyt minulla on ikioma vasara ja naulat!

Miten joku voikaan hurmioitua pinkistä vasarasta ja mitasta? (minä).

Jeps, kuumaliimapyssy ja liimapuikot.En ole ennen kokeillut mutta kertahan se on ensimmäinenkin, käyttöohjeetkin tuli mukaan. Pitää vaan varoa ettei polta näppejä! 

Päässä jo pyörii ajatus tehdä jouluinen käpykuusi; idean sain Päden paja-blogista ❤ Linkin takaa löytyy aivan upea Käpykuusi valoineen sekä ohje. Se että yllänkö samaan on aivan eri juttu 😁 Käpyjä on aloitettu jo keräämään (muutama) muovikassiin.

Mikäs on sinun tarpeellisin tavara?

Ei kommentteja:

SUOSITTELEN

Wanhoja savukerasioita

Eilen keskiviikkona tuli käytyä "kylillä". Täällä mökkikunnassa on yksi kirppispaikka jossa tulee piipahdettua aina kun tulemme...

KATSOTUIMMAT